CHP il binasına dev pankart: Halk galip gelecek

CHP il binasına dev pankart: Halk galip gelecek

CHP İzmir il başkanlığı binasına, İmamoğlu davasının ardından Almanya programını yarıda kesip İstanbul’a doğru yola çıktığını duyuran CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yer aldığı “Halk Galip Gelecek” yazılı dev bir pankart asıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına ilişkin açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “6 yaşında sistematik tecavüze uğramış bir çocuğumuzun faillerini gözaltına bile almayan, iki sene boyunca görmezden gelenler bugün Ekrem İmamoğlunu 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasakla yıldırmaya çalışıyorlar” ifadeleri ile tepkisini dile getirmişti.

Almanya programını yarıda kesip İstanbul’a doğru yola çıktığını duyuran Kılıçdaroğlu, “Moralinizi bozmayın, hak galip gelecek, sonunda halk galip gelecek. Milletime söz veriyorum ki bu sefil, darbeci, organize kötülüğü yeneceğiz” demişti.

CHP İzmir il başkanlığı kendi binasına ve 30 ilçenin başkanlıklarına CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının ve “Halk galip gelecek” cümlesinin yer aldığı bir pankart astırdı. Pankartı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Kılıçdaroğlu’nun cümlesini alıntılayarak ”Halk Galip Gelecek! Bu sefil, darbeci organize kötülüğü milletimizin eşsiz iradesiyle yeneceğiz” dedi.

fkgl3b0xoaatqva.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.