CHP ilde büyük buluşma: Soyer'den Aslanoğlu'na tebrik ziyareti

CHP ilde büyük buluşma: Soyer'den Aslanoğlu'na tebrik ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İl Yönetimini ziyaret ederek başarılar diledi.

MEDYA EGE- Geçtiğimiz hafta sonu İzmir'de gerçekleşen İl Kongresinde yeniden CHP İzmir İl Başkanı seçilen Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ağırladı.

f6ederxxqaaocgh.jpg

Ziyarette, il kadın kolları ve gençlik kolları da yer aldı.

f6ederbxcaeknhg.jpg

CHP İzmir İl Başkanı seçilen Şenol Aslanoğlu, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaştı.

f6ederxwqaamud2.jpg

Başkan Aslanoğlu, paylaşımına şu notu düştü; "Yapılan son il kongremizde seçilen il yönetim kurulumuzu ve disiplin kurulumuzu il başkanlığımızda ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza anlamlı ziyareti için teşekkür ediyorum. Birlikte çalışacağız kazanan İzmir olacak."

Yaklaşan yerel seçim sürecinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda konuşan Başkan Tunç Soyer, “Türkiye yerel seçime gidiyor ve çok zor bir dönemde gidiyor. Böyle bir dönemde onlara tekrar umut olmak mecburiyetindeyiz. Sorumluluklarımız çok büyük, hep beraber üstleneceğimize kuşkum yok. Mutlaka bunun üstesinden geleceğiz, başka bir Türkiye’nin mümkün olduğunu göstereceğiz. Bunu bir başka şehirden beklemiyoruz. Herkes İzmir’den bekliyor. Zor bir dönemde birlikte çalışacağız. İvmenin artacağı döneme giriyoruz. 31 Mart’a kadar bizi olağanüstü bir tempo bekliyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.