Gazeteci Yarkadaş'tan CHP İzmir adayı açıklaması

Gazeteci Yarkadaş'tan CHP İzmir adayı açıklaması

Gazeteci-Yazar Barış Yarkadaş, CHP'nin İzmir adayına ilişkin dikkat çeken açıklamada bulundu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kurmaylarına "Olgun Atila üzerinde çalışalım" dediği yönünde açıklamalarda bulunan Yarkadaş, İzmir adayına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yarkadaş, Ankara'da Bornova eski Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila'nın Ankara'da üzerinde durulan bir isim olduğuna dikkat çekti.

yarkadas-tan-dikkat-ceken-chp-izmir-adayi-iddiasi-2653.webp

Yarkadaş şunları aktardı; "İzmir Büyükşehir herkesin merak ettiği nokta. Bir bilgi aldım ama doğrulatamadım. Tunç Soyer ile Özgür Özel'in görüştüğü yönünde. Fakat doğrulattığım bir bilgi var. Özgür Özel biliyorsunuz Cuma günü İstanbul'daydı. Ekrem İmamoğlu'nun lansmanına katıldı buradan Büyükşehir Belediyesi'ne geçti. 4-5 saat orada kaldı. İmamoğlu ile enine boyuna konuştular. Cumartesi günü de İstanbul CHP il yönetim kurulu üyeliklerinin il başkanları toplantısına katıldı. Oradan da Eskişehir'e gitti. İzmir'deki hava biraz değişti. Özgür Özel'in Olgun Atila'ya ibreyi çevirdiği bilgisini aldım. Olgun Atila'nın hem genç olması hem Bornova Belediye Başkanlığı'nı yapmış olması, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel ile eşit derecede yakın olması İzmir'de ibreyi Olgun Atila'ya çevirmiş gözüküyor. Kendisini aradım bugün. Dedim ki 'Olgun başkan İzmir'de ibrenin sana döndüğü yönünde ciddi işaretler alıyorum' dedim. Özgür Özel kurmaylarına Olgun Atila üzerinde çalışalım demiş. Bu net bilgi. Olgun buna ilişkin bir yorum yapmadı. Tüm aday aday arkadaşlarının kıymetli olduğunu söyledi. Görevin kendisine verilmesi halinde Türkiye'nin en başarılı belediyecilik anlayışını İzmir'de daha da kökleştirmek istediğini, İzmir'in Türkiye siyasetini, sanat ve sporunu süper ligine çıkarmak istediğini, genel başkanın Ege'li olduğunu ve tüm partilerden oy alabileceğini, oy patlaması yaratabilecek rekor oy olacak bir kampanya yapmak istediğini söyledi."

oigun-atilla-nin-alan-calismalari-mitinge-donusuyor-1704615959.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum