CHP İzmir, Aliağa'da partililerle bir araya geldi!

CHP İzmir, Aliağa'da partililerle bir araya geldi!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ve Bedri Serter, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sadettin Coşkuner, Aliağa İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği etkinlikte partililerle bir araya geldi.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir il örgütü ilçelerde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ve Bedri Serter, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sadettin Coşkuner, Aliağa İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği etkinlikte CHP'lilerle buluştu. Düzenlenen etkinlikte CHP İzmir, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

fvciygdwiaet-jt.jpg
Etkinliğe dair sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Mahir Polat, "İl Bşk. Deniz Yücel, Milletvekilimiz Bedri Serter, İl Bşk Yardımcımız Sadettin Coşkuner, ilçe başkanlarımız ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Aliağa İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısında partililerimiz ile bir araya geldik" ifadelerini kullandı.

fvc2rqgwqaax2go.jpg

Huzur, barış ve insanca yaşam vurgusunda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Aliağa İlçe örgütümüzün düzenlediği dayanışma kahvaltısında örgütümüzün tüm kademeleriyle bir araya geldik. Birleşerek, büyüyerek, kucaklayarak bu ülkeye huzuru, barışı ve insanca yaşamı getireceğiz" açıklamasını yaptı.
fvciygoxoaarygf.jpgfvc2rqgxway9anj.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.