CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu Foça İlçe Örgütünü ziyaret etti

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu Foça İlçe Örgütünü ziyaret etti

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İl Başkan Yardımcıları, göreve yeni gelen Foça İlçe Başkanı Esen Çeşmeci’yi ve ilçe yönetimini tebrik etmek, yapılacak çalışmaları ve 100. yıl etkinliklerini görüşmek için Foça’yı ziyaret etti.

İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve CHP’li belediye meclis üyeleri de katıldı.

Daha 100 yıl bu vatana hizmet edeceğiz

-002.jpg

Ağustos ayındaki ilçe genel kurulunun ardından göreve başlayan CHP Foça İlçe Başkanı Esen Çeşmeci’yi ve ilçe yönetimi kutlayan Şenol Aslanoğlu; ‘‘Hayırlı uğurlu olsun. Yeni dönem başarılarla geçsin. Yerel yönetimi tekrardan kazandığınız bir dönem olsun. Keyifli, huzurlu, güzel bir 2 yıl diliyorum hepinize. Hayırlı uğurlu olsun… Bugün örgütle ilgili çalışmalarımız ve 100. yaşımızla ilgili sohbet edelim istedik sizinle. O kadar önemli ki, birçok parti 100 yaşını göremiyor. Dünyada da çok örneği yok. O yüzden gönül istiyor ki çok daha büyük bir coşkuyla 100’üncü yaşımızı kutlayalım. Yurttaşlarımıza diyelim ki; Biz 100 yaşına geldik, daha 100 yıl bu vatana hizmet edeceğiz biz’’dedi.Foça İlçe Başkanı Esen Çeşmeci ve ilçe örgütü, İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na ve yardımcılarına tebrik ziyaretleri için teşekkür etti.

-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.