CHP İzmir kampa girdi: Gündem konusu yerel seçim

CHP İzmir kampa girdi: Gündem konusu yerel seçim

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Koordinasyon ve Çalışma Kampı'na katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kampta yerel gündeme yönelik istişarelerde bulunulduğunu belirtti.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı'nın, yerel seçimler öncesi düzenlediği ve üç gün sürecek olan Koordinasyon ve Çalışma Kampı'nda, İl Başkanlığı yönetimi, İl Disiplin Kurulu üyeleri ve ilçe başkanları ile bir araya geldi.

f84p6caxiaaz-bs.jpg

Menderes Gümüldür Kaktüs Yalı Otel’de yapılan ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu idaresinde gerçekleşen kampta, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin devam eden çalışmalarının ve projelerinin konuşulduğunu ifade eden Başkan Soyer, sosyal medya hesabından kampa ilişkin yaptığı paylaşımda, yerel gündeme yönelik istişarelerde bulunulduğunu belirtti.

Soyer, katılımcılara gayretli çalışmaları için teşekkür etti.

İlçe kongrelerinin ve il kongresinin tamamlanmasının ardından düzenlenen kampın, yerel seçimler öncesi örgütteki koordinasyonu arttırması ve çalışma yöntemlerini çeşitlendirmesi hedefleniyor.

screen-shot-2023-10-19-at-15-23-17.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.