CHP İzmir Milletvekilleri, Başkan Kılıç'ı ziyaret etti

CHP İzmir Milletvekilleri, Başkan Kılıç'ı ziyaret etti

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Murat Bakan, Ednan Arslan'ı ağırladı ve görüşmede Buca Cezaevi'nin yıkım süreci konusunda bilgilendirdi.

Nilda Altın- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Murat Bakan, Ednan Arslan ile CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'ı ziyaret etti.

foinejoxsaez4ut.jpg

Başkan Kılıç, görüşmede Buca Cezaevi'nin yıkım süreci ile yıkımın ardından kent trafiğinin hafifletilmesini sağlayacak ve Menderes Caddesi'ne alternatif olacak yeni imar yolu hakkında bilgilendirmede bulundu.

foinejoxsaqdtya.jpg

Başkan Kılıç, görüşmeye ilişkin paylaşımında "İl Başkanımız Deniz Yücel, İzmir Milletvekillerimiz Sevda Erdan Kılıç, Murat Bakan, Ednan Arslan ve İlçe Başkanımız Hacer Taş Gültepe'yle bir araya geldik. Buca Cezaevi'nin yıkım süreci ve kent trafiğine nefes aldıracak, Menderes Caddesi'ne alternatif olacak yeni imar yolu hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Hemşehrilerimize daha iyi bir hizmet sunmak adına kurmuş olduğumuz Sarı Masa Çözüm Merkezimizi de ziyaret etti." ifadelerine yer verdi.

foinejpxmaibd5y.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.