CHP İzmir'den Başkan Kılıç'a ziyaret

CHP İzmir'den Başkan Kılıç'a ziyaret

CHP İzmir İl Yönetimi ve CHP Buca İlçe Yönetimi, Başkan Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ı ziyaret etti. Buca ile ilgili vizyon projelerinin değerlendirildiği ziyarette Başkan Kılıç, “Bucamızın yarınları için ortak akılla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe ve CHP il yöneticileri ile beraber Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Buca’da hayata geçirilen ve hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili fikir alışverişi yapıldı.

Kentin vizyon projelerini değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Kılıç, CHP İl Başkanı Yücel ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Kılıç, Buca’nın yarınları için ortak akılla çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

fcyqzcrvua4pv9y.jpg

Başkan Kılıç, ziyarete ilişkin paylaşımında "CHP İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel, CHP Buca İlçe Başkanımız Hacer Taş Gültepe ve İl yöneticilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.