CHP İzmir'den bayramlaşma töreni

CHP İzmir'den bayramlaşma töreni

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı 2020 yılında pandemi sebebiyle gerçekleştiremediği Kurban Bayramı bayramlaşma törenini, normalleşme ve kısıtlamaların kalkmasının ardından bu yıl gerçekleştirdi.

Salgın önlemleri kapsamında ve sınırlı sayıda katılım ile Kültürpark İzmir Sanat’ta gerçekleşen bayramlaşma töreninde CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu birer konuşma yaptı.

Düzenlenen bayramlaşma törenine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Milletvekilleri Mahir Polat, Ednan Arslan, Tacettin Bayır, Atila Sertel ve Kamil Okyay Sındır, Parti Meclisi Üyesi Devrim Barış Çelik, CHP İlçe örgüt başkanları, belediye başkanları, İl ve İlçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve üyeleriyle belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

35-72906-chp-bayramlasma-toreni-1.jpg

Törene katılan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, törenden görselleri sosyal medya hesabından paylaştı ve şu notları düştü: "CHP İzmir İl Başkanlığımızın bayramlaşmasına katıldık; Eksilmeden çoğalacağımız, iktidar olacağımız, coronasız korkmadan birbirimize sarılacağımız nice bayramlara…”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.