CHP İzmir'den kritik zirveler! Anket sonuçları masaya yatırılacak

CHP İzmir'den kritik zirveler! Anket sonuçları masaya yatırılacak

CHP İzmir örgütü, ilçe başkanlarıyla arka arkaya 2 toplantı düzenleyecek. Toplantılarda anket sonuçları değerlendirilecek.

CHP İzmir İl Başkanlığı, ilçe başkanlarıyla 2 gün peş peşe bir araya gelecek. Seçim için start veren CHP İzmir örgütü Pazartesi günü saat 14:00'da İzmir İl Başkanlığı'nda yapılacak olan toplantıda, Başkan Deniz Yücel ilçe başkanlarıyla yaptırdığı anketin sonuçlarını paylaşacak. Yücel'in her ilçe başkanına CHP'nin oyunun düşük olduğu mahalleleri bildirmesi ve ilçe başkanlarından bu mahallelere özel çalışma istemesi bekleniyor.

chp-izmir-den-pes-pese-2-kritik-zirve-anket-sonuclari-masaya-yatirilacak-h113838-a0a23.jpeg

SOYER DE KATILACAK

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katılacak. Soyer’in de ilçe başkanlarına Buca Metrosu sürecine yönelik bilgilendirme yapacağı aktarıldı.

İKİNCİ BÖLGE BAŞKANLARI TOPLANACAK

Pazartesi günü yapılan toplantının ardından ise ikinci bölge ilçe başkanları Salı günü Dramalılar Köşkünde toplanacak. İkinci Bölge Örgüt ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner tarafından organize edilen toplantıda öbek çalışmalarına ilişkin raporlar ve seçim çalışmaları kapsamında yapılacaklara ilişkin değerlendirme yapılacağı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.