CHP Karaburun İlçe Başkanlığı'ndan Kaftancıoğlu tepkisi!

CHP Karaburun İlçe Başkanlığı'ndan Kaftancıoğlu tepkisi!

CHP Karaburun İlçe Başkanlığı Canan Kaftancıoğlu'nun tutuklanmasına dair basın açıklaması yaptı.

Yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi; 

"CHP İstanbul İl Başkanımız Sn. Canan Kaftancıoğlu ‘na verilen hapis cezasının İstinaf mahkemesi tarafından onanması Türkiye’de adalet sisteminin Sarayın baskısı ve kontrolü altında olduğunun bir kanıtıdır.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin gerek ekonomik gerekse sosyal yönden en sıkıntılı dönemi yaşanmaktadır. Lakin bundan daha önemlisi adalet ve yargı sistemimizin bağımsızlığını kaybetmesi,baskı altında olmasıdır.Bunun sonucu olarak toplumun her kesiminde kapanması zor yaralar açılmaktadır.Bunun son örneği de İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu‘nun iktidar tarafından hedef gösterilmesi ile yargılanması ve hapis cezasının İstinaf mahkemesince onanmasıdır ki tarih olarak geçen yıl tekrarlanan ve tekrar büyük bir fark ile kazanılan İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerinin yıl dönümüne denk getirilmesi AKP İktidarı ve Genel Başkanının kaybettikleri İstanbul seçimlerinin intikamıdır.

İstanbul seçimlerinin kazanılmasında büyük pay sahibi olan İstanbul İl Başkanımızın hedef haline getirilmesi adalet sistemimizdeki baskının ve iktidarın paniğinin bir göstergesidir.

Ancak bizler için gerek Sn. İl Başkanımıza gerek diğer yöneticilerimiz ve partililerimize yapılan baskılar tehditler sonucu değiştirmeyecek Ülkemiz ve Halkımız için doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.