CHP Karşıyaka Adayı Ünsal: Karşıyaka sporun başkenti olacak

CHP Karşıyaka Adayı Ünsal: Karşıyaka sporun başkenti olacak

CHP'nin Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Azat Yeşil ve yönetim kurulu üyeleriyle buluşan Ünsal “Karşıyaka’yı sporun başkenti yapacağız” dedi.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen ziyarete; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal’ın yanı sıra, Kulüp Başkanı Azat Yeşil, eski Divan Başkanı Sadrettin İşçimenler, CHP İlçe Başkanı Levent Güçlü, meclis üyeleri ve kulübün yönetim kurulu üyeleri katıldı. Futbol takımının antremanını da ziyaret eden Ünsal’a, takım forması hediye edildi.

“YUVAMDAYIM”

Yıldız İşçimenler Ünsal “Karşıyaka Spor Kulübü, Türkiye’nin en köklü ve en fazla branşına sahip kulüplerinden biri. Dedelerim kurucular arasında. Ben ve ailem de uzun yıllar hem sporcu hem de yönetici olarak kulübümüze hizmet ettik. O nedenle şuanda kendimi yuvamda hissediyorum. Kaf Sin Kaf’ın, tüm branşlarda başarıya ulaşması ve üst liglerde mücadele etmesi için bizler de sorumluluk alacağız” dedi.

kapak.jpg

“SPORDA MARKA KENT OLACAĞIZ”

Yıldız İşçimenler Ünsal “Uzun yıllar Karşıyaka Spor Kulübü’nde spor yaptım ve yönetici olarak görev aldım. Karşıyaka bir spor kenti ve her branşta yeni sporcular yetiştirmek gibi bir sorumluluğumuz var. Kulübümüzle omuz omuza Karşıyaka’yı sporun başkenti yapacağımızdan eminim. Herkesin spor yapma imkanlarından faydalanacağı ortamlar yaratacağız. Çocuklarımızla, gençlerimizle, kadınlarımızla sporda marka kent olacağız” diye konuştu.

2-001.jpg

“ÇOK ŞANSLIYIZ, ÇOK MUTLUYUZ”

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Azat Yeşil “Karşıyaka’yı bilen, Karşıyaka Spor Kulübü ile köklü bağları olan bir başkanımız olmasından dolayı son derece mutluyuz ve çok şanslıyız. Birlikte güzel işler yapacağımızdan, başarıdan başarıya koşacağımızdan eminim” dedi.

3-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.