CHP Karşıyaka'da il delege toplantısı yapıldı

CHP Karşıyaka'da il delege toplantısı yapıldı

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü, il delegasyonuyla kahvaltıda bir araya geldi.

19 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilen CHP Karşıyaka Olağan İlçe Kongresi’nde yeterli oyu alarak il delegesi seçilen üyelerin çoğunluğunun katılım sağladığı ve ilçe yönetiminin de tam kadro yer aldığı kahvaltıda İl Başkanlığı Kongresi için Başkan Levent Güçlü’ye tam yetki verildi. Birlik ve beraberliğin Karşıyaka’ya güç katacağını belirten Başkan Güçlü “Kongrenin blok listeyle değil, çarşaf listeyle yapılmasından yanayız. En önemli odak noktamız ise kadın ve gençlerin yönetimlerde ve verilen görevlerde yüksek oranda yer almasıdır” diye konuştu.whatsapp-image-2023-09-06-at-15-59-45.jpeg

Kendi mahallesinden önce mahalle delegesi ardından ilçe kongresinde il delegesi olarak seçilen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da kahvaltıya katılanlar arasındaydı. Düşüncelerini yol arkadaşlarıyla paylaşan Başkan Tugay “Öncelikle en fazla delegeye sahip olan ilçemizin gücünün farkında olmamız gerekiyor. Bu nedenle il yönetimi ve kurultay delegasyonunda Karşıyaka’nın yüksek oranda temsil gücü olmalı ve bu da ancak delegasyonun birlik ve beraberliğini korumasıyla gerçekleşir. Her zaman İlçe Başkanımız Levent Güçlü’nün yanında olacağım ve başkanımız il delegasyonu adına yetkili tek ses olmalıdır” dedi.

whatsapp-image-2023-09-06-at-15-59-44.jpeg

Toplantıya katılan il delegeleri konuşmalarında tüzük değişikliği hakkında görüşlerini de dile getirdi. Kadın erkek eşitliğini savunan CHP’de; cinsiyet kotasının kaldırılması, kadın-erkek eşit temsil hakkı ve genç temsiliyetin artırılması yönünde ortak görüş bildirildi. Toplantı sonunda Karşıyaka İl delegasyonunun tamamı birlik beraberlik içinde hareket edeceklerini ve il kongresi için Başkan Güçlü’ye tam yetki verdiklerini belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.