CHP Kemalpaşa Gençlik Kolları, Merdan Yanardağ’ı ağırlayacak

CHP Kemalpaşa Gençlik Kolları, Merdan Yanardağ’ı ağırlayacak

Devrim ve Demokrasi Şehitleri, CHP Kemalpaşa Gençlik Kolları’nın ev sahipliğinde gazeteci Merdan Yanardağ’ın katılımı ile anılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemalpaşa Gençlik Kolları, Devrim ve Demokrasi Şehitleri’ni Anma Haftası dolayısıyla bir program düzenledi. Gazeteci, yazar ve TV programcısı Merdan Yanardağ’ın katılımı ile düzenlenecek program kapsamında 23 Ocak 2022 tarihinde saat 17:00 ile 19:00 arası Kemalpaşa Belediyesi Kültür Merkezi binasındaki sinema salonunda panel gerçekleştirilecek.

KİTAPLARINI İMZALAYACAK

Gerçekleştirilecek panelde, Araştırmacı, Gazeteci ve Yazar Uğur Mumcu başta olmak üzere katledilen aydınların anılacağı programın ardından Gazeteci Merdan Yanardağ kitaplarını Kemalpaşalı vatandaşlar için imzalayacak.

merdan-yanardag-17.jpg

MERDAN YANARDAĞ KİMDİR?

Sivas’ın Divriği ilçesinde 1959 yılında doğan Merdan Yanardağ, ilk, orta, lise ve üniversite eğitimini İstanbul’da bitirdi. Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Merdan Yanardağ, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde, “Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi” bölümünde yüksek lisans (master) yaptı. Ardından Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde sosyoloji doktorasını tamamlayan Merdan Yanardağ, 1970’li yıllarda siyasal mücadeleler içerisinde aktif olarak yer aldı. Birçok gazete ve televizyonun kuruluşunda yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.