CHP, Kemalpaşa'da büyümeye devam ediyor

CHP, Kemalpaşa'da büyümeye devam ediyor

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı, Bağyurdu’ndan sonra ikinci belediye binasını Ulucak'ta açtığını açıkladı.

İlçenin iki uç noktasında örgütsel hizmet için önemli merkezler olan belde binalarının kucaklayan, birleştiren, bölüşen, çoğaltan bir yanının da olduğunu belirten CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Av. Ahmet Cemil Balyeli, “Partimizi iktidara taşıyacak çalışmaları ilçemizde dört koldan sürdürüyoruz” dedi.

Bağyurdu Belde binasından sonra ikincisi olan Ulucak Belde binasının açılışı coşkulu bir kalabalıkla yapıldı. CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğindeki açılışa İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel; Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, CHP İzmir İl Sekreteri Fulya Alçay, İl Bilişim Sorumlusu Yasin Ergül; önceki dönem CHP İl yöneticilerinden Altan İnanç, Barış Erel, Osman Peri; Meclis üyeleri ve Kem-Bel Müdürü Hasan Ali Oray ile muhtarlar, partililer ve Ulucak halkı katıldı.

chp-kemalpasa-ulucak-acilis-5.jpeg

Ulucak’ın 31 Mart yerel seçimlerinden bu yana İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kemalpaşa Belediyesi’nin yatırımlarıyla modern bir şehir kimliğine oturduğunu vurgulayan CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Av. Ahmet Cemil Balyeli, belde binalarının ikincisini Ulucak’ta açmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

KARAKAYALI: BİZ BAŞARDIK, TÜRKİYE DE BAŞARACAK

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı da yatırımlarla ilçenin çehresini değiştirdiklerini ve halkın takdirini alan hizmetlere devam edeceklerini vurgulayarak, “Ulucak halkımıza, örgütümüze hayırlı olsun. Güzel çalışmaların yapılacağı bir binayı örgütümüzün çaba ve gayretleriyle kazandık. Birlik ve beraberlik içinde örgütümüzün çalışmalarına da hız verecek şekilde çalışmalarımızı, İzmir Büyükşehir Belediyemizin yatırımlarıyla şaha kalkan yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Biz başardık, Türkiye de başaracak diyoruz” dedi.

Açılış konuşmasına “Muharrem aynın tüm halkımıza barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini dilerim. Pazar günü, Hamzababa Türbesini ziyaretten dönüş yolunda hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum” diyerek başlayan Balyeli Ulucak’ın İzmi’in yıldızı olacak bir belde olduğunu belirtti.

chp-kemalpasa-ulucak-acilis-6.jpeg

ULUCAK, İZMİR’İN YILDIZI OLACAK

CHP İlçe Başkanı Balyeli, “Ulucak gerek İzmir’e en yakın noktamız olması, gerekse de Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler olan İzmir Büyükşehir Belediyemiz ve Kemalpaşa Belediyemiz’in yapmış olduğu yatırımlar ile yakın gelecekte İzmir’in yıldızı olacak bir beldemizdir. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden buyana geçen 2 yıllık sürede, Ulucak’ın tüm temiz su ve kanalizasyon alt yapısı değiştirilmiş, şu anda tüm yolları asfalt ve parke taşı ile kaplanmakta olup aynı zamanda 25.000 kişiye hizmet verecek kapasitede yapılmakta olan arıtma tesisi ve imar düzenlemeleri ile modern bir şehir kimliğine kavuşmuştur. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in müjdesini verdiği ve ihalesi yapılan Kemalpaşa Metro hattı da Ulucak’a ayrı bir değer katacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliği gösteriş, göz boyama belediyeciliği değil, alt yapı ve hizmet belediyeciliğidir. Bu nedenle, Ulucak’a yaptıkları hizmetlerden dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve Kemalpaşa Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı’ya teşekkür ederim” dedi.

EN UÇ NOKTALARA HİZMET VE ÖRGÜTSEL ÇALIŞMA

Ulucak’a yapılan bu yatırımlar sonucu Ulucak’ın göstermiş olduğu gelişimin ilçe örgütü için de bir motivasyon kaynağı olduğunu ve belde binasının açılışına vesile olduğunu belirten Başkan Balyeli, şunları söyledi: “Ulucak, Cumhuriyet Halk Partisi için de çok kıymetli ve değerli bir beldemizdir. Ulucak’ta göstereceğimiz başarı tüm Kemalpaşa’ya ve İzmir’e etki edecektir. Bu bilinçle Ulucak’ta çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Yapılacak ilk genel seçimde de beceriksizlikleriyle, boğulmamıza, yanmamıza, yıkılmamıza neden olan bu iktidar kadrolarından ülkeyi kurtarmalıyız. Bugün Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin kısıtlı imkanlarla göstermiş olduğu başarıyı tüm Türkiye’ye yaymak, bu ülkede barışı, kardeşliği, insanca yaşamı yeniden hakim kılmak için Kemalpaşa’dan başlattığımız yürüyüşümüzü Kemalpaşa’nın en uç noktalarına kadar yayıyoruz ve buna devam edeceğiz. Kemalpaşa’nın en doğusundaki Bağyurdu’ndan sonra en batı noktası Ulucak’ta da belde binamızı açmak bu açıdan da bizleri ayrıca onurlandırmaktadır. Belde binamızın açılışı tamamen Ulucak Belde Örgütümüzün çaba ve gayreti ile olmuştur. Burası örgüt çalışmalarımızı daha ileri noktaya taşıyacak ve İktidar yolunda mihenk taşı olacaktır. Binamızın açılışına emeğini koyan, bugün burada bizi yalnız bırakmayan tüm Ulucaklılar’a da canı gönülden sonsuz teşekkür ederim. Cumhuriyet Halk Partisi bayrağının Kemalpaşa Belediyesi’nden sonra tüm Türkiye’de dalgalanması için, barış için, kardeşlik için, insanca ve hakça yaşam için, iktidarı almak için hep birlikte mücadeleye ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi tekrar selamlıyor, belde binamızın örgütümüze, Ulucak’a ve Kemalpaşa’ya hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullanarak açıklamasını noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.