CHP Konak İlçe Örgütü Gürçeşme Huzur Evini Ziyaret Etti

CHP Konak İlçe Örgütü Gürçeşme Huzur Evini Ziyaret Etti

CHP Konak İlçe Örgütü Gürçeşme'de bulunan huzur evini ziyaret ederek yaşlılarla beraber iftar açtı.

 

CHP Konak ilçe örgütü bir farklılık yaratarak Mübarek Kadir gecesinde Gürçeşme huzur evindeki yaşlılarımızı ziyaret etti.

Ramazan ayında yaşlılarımızı da bir nebze de olsa  yalnız bırakmak istemediklerini ve Yaşanan acı olaylarda yitirdiğimiz şehitlerimiz içinde okuttuğumuz Mevlid-i Şerif ile birlikte yaşlılarımızla iftar sofrasında buluştuklarını ifade eden Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ;

Gökyüzü kapılarının ardına kadar temiz kalplere açık olduğu bin bir geceden daha hayırlı olan bu mübarek kadir gecesinde hem yaşlılarımızın yanında olmak onlarla iftarda buluşmak  hem de şehitlerimiz için okuttuğumuz mevlid-i şerif de birlikte olmak istedik. Onların mutluluklarını görmek bizleri çok memnun etti. Hem de şehitlerimize birlikte dua etme imkanımız oldu dedi.

Yaşlılarımızı ziyaret eden Onların sohbetlerine ortak olan ve iftar sofrası kuran  CHP Konak İlçe Örgütü bundan böyle yaşlılarımızın mutluluğuna ortak olmak adına her yıl ramazan ayında huzurevinde iftar sofrası gerçekleştireceklerini dile getirdi.

 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.