CHP Konak ilçe yönetiminden Emniyet Müdürü Balıkçıoğlu'na ziyaret
CHP Konak İlçe Başkanı Serkan Kalmaz ve ilçe yönetimi, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu’nu ziyaret ederek huzur ve güvenliğin sağlanmasındaki özverili çalışmalar için teşekkür etti. Görüşmede iş birliği vurgusu yapıldı.
MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanı Serkan Kalmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Konak İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette, ilçede huzur ve güvenliğin sağlanması için emniyet teşkilatının gösterdiği özverili çalışmalara teşekkür eden Kalmaz, karşılıklı iletişimin önemine dikkat çekti. CHP Konak İlçe Yönetimi, adaletin, hakkaniyetin ve kamu düzeninin güçlenmesi adına emniyetle iş birliğinin devam edeceğini vurguladı.
CHP Konak İlçe Başkanı Serkan Kalmaz, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Konak, birlik ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir ilçedir. Bu dayanışmayı her kurumla olduğu gibi emniyet teşkilatımızla da sürdürmekten memnuniyet duyuyoruz. Nazik misafirperverliği için Sayın Müdürümüze teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.