CHP Konak Yeni Yılı Polis Teşkilatıyla kutladı

CHP Konak Yeni Yılı Polis Teşkilatıyla kutladı

CHP Konak İlçe Başkanlığı yeni yılın ilk saatlerini görevi başında olan polis teşkilatıyla birlikte karşıladı. Yılbaşı gecesinde görev yapan emekçilere moral ziyareti geleneği bu senede bozulmadı. 

Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Konak İlçe Başkanlığı’nın uzun yıllardır yapılan geleneksel hale gelen yeni yıl çalışmaları bu sene pandemi koşulları nedeniyle sokağa çıkma yasağı karşısında özel izin alınarak devam etti.  Soğuk havada çalışan kolluk kuvvetlerine ”Ailenizden uzakta, İzmirlilere hizmet etmek için yılbaşı gecesi mesaidesiniz. Bu soğuk kış gecesinde en azından içiniz ısınsın.” diyerek sıcak çorba ikramı yapan ve onlarla sohbet eden Gruşçu kazasız, belasız, iyi çalışmalar dileklerinde bulundu.

23c444bb-4c63-4942-a78f-1ae001ea369c.jpg

İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, İlçe Sekreteri Aslı Değirmenci, Başkan Yardımcıları Dilan Baskan ve Rubil Korkmaz ile Gençlik Kolları Başkanı Okan Uslu soğuk havada zor şartlarda sabaha kadar çalışacak İzmir Emniyet Müdürlüğü, Kantar, Anafartalar, Basmane, Gültepe Karakollarında görev yapan polisleri ziyaret etti. 

ekran-resmi-2020-12-31-22.54.57.png

“Aydınlık bir geleceği beraber kuracağımız…”

Genç Başkan yeni yıla ilişkin dileklerini ise ”Yoksulluk ve işsizliğe çare olabildiğimiz, kadın ve çocuk cinayetlerinin olmadığı, aydınlık bir geleceği beraber kuracağımız yeni bir yılın huzur, barış, özgürlük ve adaletle yaşanabilmesi için çalışıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi kimsesizlerin kimsesi, sessizlerin sesi olmaya devam edecektir. Bu vesileyle tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.” sözleriyle dile getirdi. 
ekran-resmi-2020-12-31-22.59.56.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.