''CHP korku üreterek kitleleri yanıltıyor”

''CHP korku üreterek kitleleri yanıltıyor”

AK Parti İzmir 1.bölge Milletvekili adayı Bilal Doğan ''CHP korku üreterek kitleleri yanıltıyor” dedi

AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili adayı Bilal Doğan, Torbalı’da ilçe Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’le birlikte vatandaşlarla buluştu. Torbalı çalışmalarının ardından İzmir’de Ege Bölgesi Vanlılar Federasyonu ile Muşlu İşadamları ve Girişimciler Derneği’ni ziyaret eden Doğan, “ Türkiye’yi tekrar dışarıya bağımlı, yarı sömürge bir ülke konumuna göre programlamak isteyen bir anlayışla, yaklaşım biçimiyle karşı karşıyayız” uyarısında bulundu.

Torbalı ilçesinde tekstil işçileri, esnaf ve vatandaşlarla görüşerek partisine oy isteyen AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan,  daha sonra Ege Bölgesi Vanlılar Federasyonunu ziyaret etti. Doğan’ı burada Ege Vanlılar Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Gürbüz, Federasyonun Onursal Başkanı İshak Beyazit, Yönetim Kurulu Üyelerinden Yavuz SezerSeyhan Öztürk, Selahattin Çelik, Emine Teker, İhsan Turan, Mehmet Keleş,  Murat Atar, Öner Bahadır, Veysel Yurtkul ile kalabalık bir topluluk karşıladı.

Ankara’da öğrenci olduğu yıllarda bir süre Van öğrenci yurdunda kaldığını, burada anılarını anlatan  Bilal Doğan, yardımsever, samimi, çalışkan, yaşamın her alanında çok sayıda başarılara imza atan Vanlılardan oy istedi. Ege Vanlılar Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Gürbüz ise konuşmasında, Bilal Doğan’ın çalışmalarını uzun yıllardan beri yakından izlediklerini belirterek “ Anadolu’nun  dört bir yanından Bilal Doğan’a samimi bir destek var. Bizde o desteğin  en güçlü halkasıyız. Mecliste görmek istiyoruz. Bilal Beyin İzmir’deki deneyimleri, birikimi Ankara’da işimize çok yarayacaktır” dedi

Bilal Doğan, Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz’la birlikte merkezi Gaziemir’de bulunan Ege Muşlu İşadamları ve Girişimciler Derneğini ziyaret etti. Dernek başkanı Suphi Toros, İzmir’de yaşayan, kentin üretimine istihdamına katkı koymak isteyen iş adamları olarak, yerel yönetimlerden yer ve altyapı konusunda gerekli desteği alamamaktan yakındı. Sivil toplum örgütlerine, meslek odalarına daha çok önem verilmesini, projelere dahil edilmesini istedi.

CHP KORKU ÜRETEREK KİTLELERİ YANILTIYOR

Bilal Doğan burada yaptığı konuşmada, CHP’nin son 20 yılda İzmir’de yerel yönetimin, belediyelerin kaynaklarını, olanaklarını kullanarak toplumu gerçek dışı korkularla, ön yargılarla beslediğini öne sürerek “Vatandaşlarımıza dayatma ve aldatma yoluyla  Ak Parti iktidarını karalıyorlar.  CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce İzmir’de konuştu.  Bütün konuşmasını toplayın, korku özerinde kurgu,  dayatma var.  Konuşmasında geleceğin Türkiye’si yok.  Türkiye’nin rotasını geriye çevirmeye, dar alanda tutmaya,  dünya ile ilişiklerini kesmeye, bulunduğumuz coğrafyada 1950’lerin Türkiye’sine dönüştürmeye çalışıyorlar. ülkemizi tekrar dışarıya bağımlı, yarı sömürge bir ülke konumuna göre programlamak isteyen bir anlayışla, yaklaşım biçimiyle karşı karşıyayız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.