CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Adnan Menderes Havaalanında karşılandı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Adnan Menderes Havaalanında karşılandı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın programı öncesi İzmir Adnan Menderes Havaalanında partililerce karşılandı.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın programı öncesi İzmir Adnan Menderes Havaalanına geldi.

Başkan Kılıçdaroğlu'nu partililer karşıladı. Karşılamada CHP İzmir milletvekilleri Mahir Polat, Ednan Arslan, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Belediye Başkanları Halil Arda, Fatma Çalkaya, İlkay Girgin Erdoğan, Erhan Kılıç, Mustafa İduğ ve ilçe başkanları yer aldı.

f4xvphnxiaaj89e-1.jpg

Siyasiler sosyal medya hesaplarından karşılamaya ilişkin fotoğraflar paylaştı.

Milletvekili Ednan Arslan karşılamaya ilişkin paylaştığı fotoğrafa "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Aydın programı öncesinde Adnan Menderes Havalimanında karşıladık" notunu düştü.

f4xs-atxaaeohgn.jpg

Vekil Polat ise, "Aydın'da katılacağı bir dizi etkinlik öncesinde, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Adnan Menderes Havalimanı'nda İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz ve örgütümüzle birlikte coşkuyla karşıladık" açıklamasını yaptı.

f4xy4ifwqaapji0.jpg

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu mesajında "Aydın’da katılacağı bir dizi program için İzmir havalimanına gelen CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu milletvekillerimiz ve partililerimiz ile birlikte karşıladık. Genel başkanımız tüm İzmirlilere sevgi ve selamlarını iletti" ifadelerine yer verdi.

f4x0rc6xoaa7he8.jpg

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda paylaşımında "Aydın’da bir dizi açılışa katılacak olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu İzmir Adnan Menderes Havaalanında karşıladık" notunu düştü

f4xws9rw4aawusb.jpg

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Aydın ziyareti öncesi İzmir’de karşıladık" ifadelerine yer verdi.

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ise "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Aydın ziyareti öncesi İzmir’de karşıladık" notunu düştü.

f4xtiu-woaad5b7.jpg

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da "CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Adnan Menderes Havaalanında karşılandı" ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.