CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a seslendi! "Zaten kaybedeceksin"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a seslendi! "Zaten kaybedeceksin"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında açıklamalarda bulundu

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Bütün Türkiye'ye bir sözüm var. Siyasetten özel olarak beklentim yok. Tek amacım var. Bu memlekette herkes huzur içinde yaşasın. Herkesin aşı işi olsun. Kimin bir derdi varsa çözmek boynumun borcudur.

Türkiye'de sorun yaşayan herkesin sorununa talibiz. İnsanlar acı çekmesin istiyoruz.  Sorunu olan bir ülke geleceğe güvenle bakamaz. Sorunları çözmek bizim görevimizdir. Siyaset kurumunun görevidir. 17 yıldır görevini yapmayanlara diyeceğiz ki 'yeter arkadaş'

Gücümüzü halktan alacağız. Hangi partiden olursa olsun bütün vatandaşlarımın oyuna talibim. Ben onların izlediği politikaların memlekete sorun açtığını düşünüyorum. Onlar gibi düşünmüyorum. Halkla beraber yönetmek istiyorum.

Ona nedenle herkesin oyuna talibim diyorum. Nerede yaşarsa yaşasın, yaşam tarzı ne olursa olsun, hangi kimlikten olursa olsun 82 milyonun oyuna talibim. Bizlere kumpas kuruyorlar. İsterseniz Çin Seddi'ni getirin yıkıp geçeceğiz. Onlar sanıyorlar ki CHP, hemen geri adım atacak. Niye geri adım atalım. Haklıyız

E sana söyledim laf edeceksen geleceksin karşıma. Ona makul herkesin anlayacağı dilde soracağım. Hangi soruyu sorarsa sorsun samimi olarak cevap vereceğim. Dünya kadar kanalları var. Çıkarsın gelirsin oturursun. Yalnız başıma çıkacağım diyorum. İstiyorsan bir sürü adam alabilirsin yanına. Yandaşların var onları da alabilirsin. Bir ordu olarak gel tek başıma çıkacağım. Söz veriyorum.

AK Partiye oy veren kardeşlerime de seslenmek istiyorum; Bir partiye kumpas kurmak, dedikodu üzerinden siyaset yapmak doğru bir şey değil. Memleketin bu kadar sorunu var. O sorunları çözeceğine CHP ile uğraşıyorsun. Önündeki engel olarak bizi görüyor. Sen kim oluyorsun da CHP'yi ağzına alıyorsun.

CHP dünyanın en köklü partilerinden birdir. CHP'yi kuranlar bağımsızlık savaşından çıkıp gelenlerdir. Onların mirasçıyız.  Her düşünceye, inanca, her yaşam tarzına saygılıyız.  Parlemanto genel kurulunda tartışma olmuş. Bizim grup başkan vekili ile AK Parti grup başkanvelili tartışmış. Bizim başkanvekili özür diliyor. AK Parti'nin grup başkanvekili teşekkür ediyor, özrünü kabul ediyorum diyor.

Bitmiş olay niye gündemde tutuluyor? Hala baş örtüsünden bir şeyler devşirebilir miyim diye?  Hala başörtülü bir kadını siyaseten istismar ediyor. İnsan biraz utanır.  Başörtüsü mü temsil ediyor onun aklı mı temsil ediyor? Hala anlama yeteneğine sahip değildir.  Kadın kadındır. Hepimiz saygı duyacağız kadınlara.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR

Emeklilikte Yaşa Takılanlar aramızda. Hepiniz hoşgeldiniz. Hakkına hukukna sahip çıkan bir kitle var yürekten kutluyorum. İskandinav ülkelerinde kişi başına gelir 70 bin dolarr. Beyefendinin haberi bile yok. Onun dünyası saray. 46 yşında emekli oluyor beyefendi.

ERDOĞAN'A: ZATEN KAYBEDECEKSİN

'Seçimi kaybetsem' de diyor. Hiç meraklanma Erdoğan gözlerinden öpüyorum. Zaten kaybedeceksin. Düne kadar bu kelimeyi ağzına almazdı. O da görüyor ki Abbas yolcu. Gidecek. Sizin sorununuzu istişare ile çözeceğiz hiç endişe etmeyin. Özel sektöre gidiyorsunuz iş için yaşınız geçti diyorlar. Emeklilik için devlete gidiyorsunuz yaşınız çok genç. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.