CHP lideri Kılıçdaroğlu, kutlamalar için İzmir'de

CHP lideri Kılıçdaroğlu, kutlamalar için İzmir'de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'in Kurtuluşunun 100. Yılı kutlamalarına katılmak için İzmir'e geldi.

MEDYA EGE- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'e geldi. İzmir belediye başkanları, CHP İzmir Milletvekillleri ve CHP İl Örgütünün karşıladığı Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da eşlik ediyor. Kılıçdaroğlu, saat 20.00’de Gündoğdu Meydanı’ndaki 100. yıl kutlamalarına katılacak.

Kılıçdaroğlu, İzmir mesaisinin ikinci gününde saat 10.00’da Kaya Termal Otel’de BASİFED’in ev sahipliğinde iş dünyasıyla toplantı yapacak. Kılıçdaroğlu, toplantının ardından saat 13.00’te karayolu ile İzmir’den ayrılacak.

fcost-gxwaeawsy.jpg

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İzmir'in kurtuluşunu "İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını kutluyor, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş mücadelesi veren kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. Kurtuluş yıl dönümü coşkusu yaşayan güzel İzmir halkını saygı ve sevgiyle selamlıyorum" ifadeleri ile kutladı.

fcovzf6waaih-bq.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.