CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Soyer kendi kampanyasını kendi yapacak

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Soyer kendi kampanyasını kendi yapacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlere ilişkin ""Özellikle Ankara, İstanbul, İzmir Büyükşehir belediyeleri kendi kampanyalarını kendileri yapacaklar" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Yerel seçimlere ilişkin soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Özellikle Ankara, İstanbul, İzmir Büyükşehir belediyeleri kendi kampanyalarını kendileri yapacaklar" dedi.

15-kilicdaroglu-soyer1.webp

Kılıçdaroğlu şunları aktardı; "Her bir belediye ile ilgili akademisyen ve kampanya grubu olmak üzere iki grupla çalışıyoruz. Her il için farklı çalışma, çünkü her ilin farklı karakteri var. Çalışmalar belli olgunluğa ulaşınca belediye başkanları ile toplantı yapacağız. Büyükşehir belediyeleri ile diğer belediyelerimizde ayrı kampanyalar yapacağız. Adayların kim olacağına parti meclisi karar verecek ama başarılı belediye başkanlarımızın hakkını yemek istemeyiz. Onlar, görevlerine devam edecekler. Özellikle Ankara, İstanbul, İzmir Büyükşehir belediyeleri kendi kampanyalarını kendileri yapacaklar. Çıkaracağımız adaya, çalışmamıza bağlı. Bunları süratle sonlandırmak lazım. Alana çıktığımız zaman göreceksiniz. Aslında vatandaş şoku biraz atlatmış durumda."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.