CHP lideri Kılıçdaroğlu'na İzmir'de karşılama

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na İzmir'de karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Marmaris’teki orman yangını sebebiyle bölgeye gitme kararı aldı ancak Dalaman Havalimanı’na inişi ‘dolu’ olduğu gerekçesiyle izin verilmedi. CHP Lideri ve beraberindekiler Selçuk Havalimanı'na indi.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Bördübet Mahallesi 17 adalar mevkiinde başlayan orman yangınına müdahale halen devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi Toplu Açılış Töreni’ni erteleyerek yangın bölgesine gitme kararı aldı. Fakat Dalaman Havalimanı’na iniş izni verilmemesinden dolayı CHP lideri Aydın’daki törenden sonra Bördübet mevkiinde oluşturulan Afet Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret edecek.

fv3elq8xgaah2b6.jpg

CHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uçağı Dalaman Havalimanı’na iniş yaptı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Selçuk'taki Efes Havalimanı'na indi. Kılıçdaroğlu'nu aralarında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve CHP'li yöneticiler karşıladı.

fv3hrjfwaaacb8h-1.jpg

İzmir'de Kemal Kılıçdaroğlu'nu Karşılayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydın Tekstil Park'ımızın açılış törenine katılmak ve bir dizi etkinlik gerçekleştirmek için kentimize gelen Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşıladık. Aydınımıza gelerek bizleri onurlandırdığı için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" açıklamasını yaptı.

İzmir'de Kemal Kılıçdaroğlu'nu Karşılayan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Komşu ilimiz Aydın'da bir dizi programa katılmak üzere Efes Selçuk Havaalanına uçağı inen Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşıladık ve Aydın'a uğurladık. " açıklamasını yaptı.

CHP’Lİ TOPRAK: DALAMAN’A UÇUŞ İZNİ VERMEDİLER

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak da sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada “Recep Tayyip Erdoğan gidiyor diye Sn Kemal Kılıçdaroğlu ile yangın bölgesine gitmemize engel oldular. Dalaman’a uçuş izni vermediler. Bu yasak demokrasiye sığar mı? Devlet geleneği bu mudur? Engel tanımıyoruz. Selçuk üzerinden Marmaris’e gidiyoruz. Halkımızın yanındayız!” denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.