CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim açıklaması! 'Ciddi endişelerim var'

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim açıklaması! 'Ciddi endişelerim var'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemal Kılıçdaroğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Kılıçdaroğlu açıklamalarında şunları söyledi;

Erdoğan'ın siyasetten anladığı konusunda ciddi endişelerim var. Önündeki büyük engelleri yok etmek olarak anlıyor siyaseti. Dolayısıyla bizim anladığımızla Erdoğan'ın anladığı farklı. Saray'a çekildikten sonra, halkın iradesine güvenmiyor. Yargıdaki elemanları ile halkın iradesini de yok edebiliyor.  Erken seçim yapar mı, kendisi karar verecek zaten. Biz yarın sabah erken seçim olacakmış gibi çalışıyoruz zaten.  Bahçeli diyebilir ki, "Yeter  yok artık, ben destek vermiyorum. Ülke felakete gidiyor, ekonomi felakete gidiyor, vatandaşın hakemliğine başvuralım, gerekirse erken seçim olsun"... Üç hilalin vakti geldi demek, sandığı göstermektir. Ama süratle bu düzeltildi. Berat Albayrak'a verilen destek, önemli. Albayrak'ın bu ülkenin ekonomisine neler yaptığını hepimiz biliyoruz, bütün bu günahların sorumlusu onlara destek verenlerdir. Bu memlekette ne yapıldıysa bu süre içinde, Cumhur İttifakı'nın diğer aktörü de yapmıştır.

CHP'Lİ BELEDİYELERİN YARDIMLARININ ENGELLENMESİ

Beş tane maske dağıtamayan iktidara iktidar mı denir. Beş tane maske ya... Maske bu ya, fabrikadan alıp vatandaşa vereceksin, vatandaş evde oturuyor. Bu kadar beceriksiz bir yönetimle karşı karşıyayız. Rantı devşirme konusunda uzmanlar, vatandaşa hizmet konusunda değiller. Rant konusunda kimse ellerine su dökemez. Bizim belediyelerimizde de hizmette su dökemezler. 

Hangi engel çıkarsa çıksın belediyelerimiz yardıma devam edecektir. Fakir aileleri çıkardı, onlara nasıl yardım yaptığını anlattı. İnsanda biraz utanma olur, yoksulluk onun kaderi değil. 18 yılda yatağa çocuklar aç giriyorsa, bu senin sorunundur. Aspesli boruların değişmesi lazım, işin can damarına gidiyor, Ankaralı temiz su içsin diye, izin vermiyorlar. 

Fakirlerde bile ayrım yapıyorlar. Hiçbir ayırım yapmadan, bizim belediyelerimiz yoksulsa götürecek yardım paketlerini verecek. Siyasetin öznesi insandır, yandaş değildir. İnsanları ayırırsanız, insanları kutuplaştırırsanız olmaz. Su borusu değişecek, "Hayır" diyor, "Ankaralı su temiz su içmesin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.