CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu açıklaması! İhanet hançerini çekip çıkarmak istiyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu açıklaması! İhanet hançerini çekip çıkarmak istiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nın konuşmaları şöyle oldu:

Ekrem Bey'i dinledik. Karşılaştıkları sorunları ve nasıl aştıklarını anlattı. Sayın Genel Başkanım (Meral Akşener) yaşanılabilir bir İstanbul için taleplerde bulundu. Erkekler olarak kadınlara hep beraber saygı duymak zorundayız. İnancımızda da öyle zaten. O zaman kadına yönelik şiddet neden? Toplum olarak eğitilmemiz lazım. 

Siz Millet İttifakı'nın belediye başkanısınız. Onlar bir mirası devraldılar. Onlara söylediğim şuydu: Asla şikayet etmeyeceksiniz. Engel çıkartacaklar. Her türlü engeli çıkartıyorlar. Belediye başkanları her türlü engeli açşmak için azim ve kararlılığı göstereceklerdir. 

İstanbul’a ihanet edildiği söylendi, en yetkili kişi tarafından. Şimdi şunu ifade etmek isterim. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbul’un bağrına saplanan ihanet hançerini çıkarmak istiyor. Lütfen belediye başkanlarımıza engel olmayın ve kentlere hizmet etsinler. İstanbul bir beton ormanı olmayı hak etmiyor.

İnsanlarımızın kuş görmeye hakları yok mu? Temiz bir hava görmeye hakları yok mu? İstanbul yaşanılabilir bir kent hale getirilecek, bu yapılacak. Dolayısıyla merkezi yönetim engel çıkardığı taktirde yine yapılacak. Hiçbir engel, ağacı ve doğayı sevmemize engel olamaz.

İşin özeti güzel bir gündeyiz. Sabah kalktığımız yağmur yağıyordu. İstanbul ve Türkiye’de yağmura çok ihtiyacımız var. Umarım yağmurlu hava, güneş ile beraber daha güzel oluyor. Toprağın bereketi için yağmura ihtiyaç var. Belediyeler liyakat sistemi dediğimiz olguya çok önem veriyorlar. İşin ehlini oraya getirerek, en güzel şekilde nasıl sonuçlandırırlar bunun çabası içine giriyorlar.

İşin ehlini getirdiğimiz zaman oraya savurganlık azalmış oluyor. Sayın başkan davet ettiğiniz için teşekkür ederim, sizin başarınız hepimizin ortak başarısı olacaktır. Biz Millet İttifakı olarak kendi ülkemizde kavgasız şekilde yaşamak istiyoruz. Gelişmiş bir Türkiye’de yaşamak istiyoruz. Bizler demokrasiyi inşa etmek istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.