CHP Lideri Özel Kınık mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi

CHP Lideri Özel Kınık mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi

CHP Lideri Özgür Özel, Kınık'ta düzenlediği mitingde “Biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Kınık’ta düzenlediği mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi. Özel, “Utanmadan, sıkılmadan belediye AK Partili değilse doğalgaz vermeyeceğini söylüyor. CHP’li birçok belediye gaz firmasıyla anlaşmasını yapıyor, tıkır tıkır doğalgazı getiriyor. Dikili 5 bin aboneye bağlatmış, devam ediyor. Erdoğan oy için şantaj yapmaya, tehdit etmeye, oy için vatandaşın gözünün içine baka baka yalan söylemeye devam ediyor. 31 Mart’ta bu hadsizlere haddini bildirmeye, onları sandığa gömmeye var mısınız?” dedi.

foto3.jpeg

“SEÇİM AKŞAMI GÖZÜMÜN VE KULAĞIMI BİRİ KINIK’TA OLACAK”

Özel, iki dönemdir AK Parti’de olan belediyenin kazanılması için çok çalışılmasını isteyerek, “Ben Manisa merkezliyim ama 2014 yılından beri benim yüreğimin bir parçası Soma’da madende kaldı. Ama benim memleketim Soma, Kınık, Bergama ve Savaştepe. Kınıklıyım ben Kınıklıyım. İki dönemdir AK Parti’de olan belediyeyi alın ben tezahürat edeceğim size ‘Özgür Özel Kınık’la gurur duyuyor’ diye” dedi.

foto8.jpeg

“SEMA BAŞKAN TÜRKİYE HARİTASINDAN KARDEŞ BELEDİYE SEÇECEK”

Özel, CHP Kınık Belediye Başkan Adayı Sema Bodur’un Kınık’ın ilk kadın belediye başkanı olacağını belirterek, şunları söyledi:

“Kınık’ın Cumhuriyet tarihindeki ilk kadın Kınık Belediye Başkanını seçmeye hazır mısınız? Sema Başkan nasıl? Bu iş bitmiş, Sema başkan geliyor inşallah. Sema başkan bu tarlalarda 6 yaşından beri çalışıyor, kamu görevinde çalışmış iyi bir yönetici. Aliağaspor’un erkek basketbol takımını kurmuş, 1. lige çıkacak duruma gelene kadar antrenörlüğünü yapmış. Kendisi de sporcu olduğu için önemli spor yatırımları yapacağız. Halı sahalar, basket sahaları gençlerin istediği her türlü aktivite için tesisler yapacağız. Sema başkan nereyi isterse ben partinin genel başkanı olarak Türkiye’nin en güçlü belediyelerinden biriyle Kınık’ı kardeş belediye yapacağım ve yapılmamış hizmetleri yapacağım. Öncelik kadınlarda ve AK Parti’den MHP’den aldığımız belediyelerde. Burayı bir kadın başkan alıyorsa önüne Türkiye haritası açılacak ve kardeş belediyecilikle Kınık’ın yüzü gülecek.”

“CEMİL TUGAY CERRAH TİTİZLİĞİNDE ÇALIŞIYOR”

Özel, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay’ın cerrah titizliğinde çalıştığını belirterek, şöyle dedi:

“Sema Başkanın yapamayacağı büyük işler olacak. Orada da CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Dr. Cemil Tugay yer alacak. Son derece kararlı, güler yüzlü, vefalı, hızlı karar veren ve çok iyi ekip kuran, koordine eden mesleğinde başarılı bir cerrah. Cerrah titizliğinde çalışıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ona, o da Kınık’a emanet. Ben Kınıklı bir kardeşinizim. Seçim akşamı bir gözüm ve kulağım Manisa’da olacak. Bir gözüm kulağım Kınık’ta olsun mu? Bakın ne güzel şeyler olacak. Bölünmeme, parçalanmama, küsmeme ve sandığa koşa koşa gitme zamanı. Kınık kalk ayağa ve bu seçimi al. Kınık’ın makus talihi ortadan kalksın.”

foto6-1.jpeg

“BEN DOKTORUM KINIK’I İYİLEŞTİRECEĞİM”

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Sıkıntılı olan herkesin yanında olacağını belirterek, şunları söyledi:

“Sevgili Kınıklı hemşehrilerim, ne kadar güzelsiniz. Hepiniz hoş geldiniz, çok geldim Kınık’a Karşıyaka Belediye Başkanı olarak. Çünkü Kınık, Karşıyaka’nın kardeş ilçesi. Kınık’a her geldiğimde gördüm ki çiftçisi, üreticisiyle potansiyel var, ama Kınık hak ettiği kadar gelişmemiş. Allah nasip ederse bir gün hizmet etme fırsatım olursa Kınık benim şehrim olacak. Bundan sonra ben geldiğim zaman bana ‘hoş geldin’ demeyin. Ben misafir değilim bundan sonra ev sahibiyim, ben size ‘merhaba’ diyeyim. Her Kınıklı benim komşum, arkadaşım, benim çok sevdiğim yakınım. Sizlerin her derdi benim derdim. Sema Başkan ile sıkıntısı olan yanında bizi görecek. Bu şehirde kadınlar, gençler, emekliler, öğrenciler, çocuklar mutlu olacak. Ben doktorum söz veriyorum size Kınık’ı iyileştireceğim. Çok kararlıyız, istekliyiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.