CHP Lideri Özel: Tunç Soyer en büyük hayal kırıklığım!

CHP Lideri Özel: Tunç Soyer en büyük hayal kırıklığım!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, yerel seçim sürecinde İzmir yerine kendini düşündüğünü söyleyerek, "En büyük hayal kırıklığım" dedi.

CHP Lider Özür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 31 Mart Yerel Seçimlerinde birinci parti olarak seçimi önde bitirmesinin ardından gazeteci İsmail Saymaz'a açıklamalarda bulundu.

İzmir'de yaşanan aday belirleme ve seçim çalışması sürecine değinen Özel, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile ilgili "En büyük hayal kırıklığım" dedi.

"Tunç Soyer, İzmir'de kazanmamız için hiçbir şey yapmadı" diyen Özel, şu ifadeleri kullandı;

"Tunç Soyer en büyük hayal kırıklığım. Çağırdım, anlattım. Cemil Tugay’ın ankette en yüksek oyu alan iki isimden biri olduğunu kendisi de gördü. Yurt dışı görev teklif ettim. Memnun oldu. Akşam yemeğe çıktık birlikte. 'Kıbrıs, Amerika ve Brüksel’deki temsilcilikle birlikte Pekin ve Moskova’da şube açalım. Yurt dışı ilişkilerde iyisiniz' dedim. 'Onore oldum, çok sevindim' dedi. Gitti, birkaç gün sonra çok kötü açıklamalar yaptı. En büyük hayal kırıklığım… Kimseye küskün değilim ama İzmir’de kazanmamız için hiçbir şey yapmadı. İzmir’de tehlike çanlarının çaldığı günler oldu. İzmir’i değil, kendisini düşündü. O yüzden çok kızıyorum ona."

1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.