CHP, Menderes’te Başkan Vekilini belirliyor!

CHP, Menderes’te Başkan Vekilini belirliyor!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün Menderes’e giderek CHP’li meclis üyeleri ile adaylık görüşmelerine başladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın görevden alınmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), önümüzdeki pazartesi günü yapılacak başkanvekilliği seçimi öncesi adayını belirlemeye çalışıyor.

MENDERES’E ÇIKARMA

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP’li vekiller Tacettin Bayır, Kani Beko, Ednan Arslan ve Kamil Okyay Sındır Menderes’e çıkarma yaptı.

194402.jpg

BİREBİR GÖRÜŞME

Sabah başlayan görüşmelerde meclis üyelerine, “Sizce kim aday olmalı?”, “Neden ‘o’ isim olmalı”, “Siz aday olmazsanız kim aday olmalı” gibi sorular yönettiği öğrenildi.

GENEL MERKEZE RAPOR

Yücel’in yapılan bu ilk görüşmeyi genel merkeze rapor olarak sunması bekleniyor. Cumartesi günü CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Menderes’e gelerek meclis üyeleriyle görüşme yapacağı öğrenildi

İKİ İSİM AĞIRLIK KAZANDI

Meclis üyelerinin bir bölümü ilçede esnaflık yapan aynı zamanda başkan yardımcısı olan Mustafa Akın ismini, bir grup meclis üyesinin ise yine başkan yardımcısı olan Erkan Özkan ismini dile getirdikleri öğrenildi. Meclis Üyesi Fatma Ekicioğlu’nun da adaylık istediği ve birkaç meclis üyesinin desteğini aldığı ifade edildi

menderes-16-9-1656936282.jpg

KAYALAR ÖZKAN’I İŞARET ETTİ

Görevden alınan Kayalar’ın ise Özkan’ı işaret ettiği öne sürüldü. Kayalar’ın Akın’ın kendisiyle istişare etmeden yola çıkmasına tepki gösterdiği iddia edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.