CHP Menemen'de 11 aday adayı bir araya geldi

CHP Menemen'de 11 aday adayı bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menemen İlçe Örgütü, Menemen Belediye Başkan Aday Adayları ile kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlere aylar kala siyasi partilerde hareketlilik başladı. CHP'de aday adaylıkları için verilen süre 5 Aralık 2023 tarihinde sona ererken aday adayları sahneye çıkmaya başladı.

CHP Menemen İlçe örgütü bugün, Menemen Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan isimleri bir araya getirerek birlik ve beraberlik pozu verdi. Kahvaltı organizasyonuna CHP Menemen İlçe Başkanı Hüseyin Özbey, CHP Menemen İlçe yönetimi, Kadın ve gençlik kolu başkanları ve CHP Menemen'in 11 aday adayı katılım sağladı.

Organizasyonun açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Hüseyin Özbey, "Organizasyonumuzun amacı CHP Menemen örgütü olarak, Menemenlilere ve CHP'ye gönül vermiş arkadaşlarımıza birlik ve beraberlik mesajı vermek. Bazı çevrelerde 'çok adayınız var, nasıl yapacaksınız' gibi söylemler geliştiriliyor. Bu söylemleri bir tarafa koymak için bugün bir araya geldik. Birlikte ve beraberiz. Aday adaylık süreci sona erdi. Adayımız için Genel Merkezimiz ince eleyip sık dokuyor. Kamuoyu araştırmaları yapılacak. Aday adaylarımız sahada kendilerini tanıtıyor. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyoruz" dedi.

whatsapp-image-2023-12-10-at-12-43-10-kopya.jpeg

CHP Menemen Kadın Kolları Başkanı Gülten Aytaş, "Sahada çalışma yaptığımız zaman vatandaşlarımız bize '11 tane aday adayınız var' diyorlar. Kazanacak partinin talibi çok olur. Ben kadın kolları başkanı olarak bütün aday adaylarımızın arkasında duracağım. Yolunuz açık olsun, başarılar diliyorum" diye konuştu.

"MENEMEN'İ GERİ ALACAĞIZ"

CHP Menemen Gençlik Kolları Başkanı Emir Sarı ise konuşmasında, "31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, seçimle alıp kura ile kaybettiğimiz belediyemizi geri alacağımızdan hiç şüphe duymuyorum.Bir kardeşiniz olarak bu zorlu süreçte Menemen için elinizi taşın altına koydunuz. Bizim olan Menemen Belediyesi'nde tekrardan CHP'nin 6 oklu bayrağını dalgalandırmak için hep birlikte mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Aday adayları ise organizasyon için İlçe Başkanı Özbey ve yönetimine teşekkürlerini sundu.

Kahvaltının ardından 11 aday adayı ve CHP Menemen ilçe yönetimi Cumhuriyet Meydanı önünde beraberlik pozu verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum