CHP Menemen'de ilçe başkanlığı yarışı başlıyor

CHP Menemen'de ilçe başkanlığı yarışı başlıyor

CHP Menemen’de Hüseyin Özbey ve Sadık Tanrıverdi arasında geçecek olan başkanlık yarışını heyecanlı dakikalar bekliyor. İlçe başkanı Ömer Güney ve yönetimi kongreye gelen konukları kapıda karşılıyor ve herkesi selamlıyor.

CHP'de 3 Temmuzda başlayan kongre süreçleri ilçe başkanlık seçimleri devam ediyor. CHP'de Menemen iki adayla girilen ilçelerden biri ve heyecanlı geçeceği bekleniyor.

chpm.jpeg

İzmir'de birçok ilçede tek adayla girilen seçimler heyecan yaratmazken, birden fazla adayla girilen seçimler merakla ve heyecanla izleniyor. Menemen, iki adayın yarışacağı ilçelerin başında geliyor.

Bilindiği gibi mevcut ilçe başkanı Ömer Güney, Belediye başkan aday adayı olacağı için başkanlık yarışına katılmazken, başkan adaylarından Hüseyin Özbeyi'ne desteklediğini açıkladı.

chpmenemen.jpeg

Menemen'de bazı mahallelerde ortak listelerle delege seçimlerine girildi. Buna karşılık birçok mahallede ise beyaz ve mavi liste karşı karşıya geldi.

Bugün yapılacak ilçe başkanlık seçiminde de yine Beyaz ve Mavi liste yarışı olacağı biliniyor.

chpmm.jpeg

Beyaz liste mevcut ilçe başkanı Güney'in desteklediği Hüseyin Özbey'in listesi, buna karşılık Mavi liste ise karşı aday Sadık Tanrıverdi'nin listesi.

400 seçilmiş delege ile birlikte mevcut ilçe yönetiminin de 17 olduğu Menemen'de toplam 417 delege ile ipi kimin göğüsleyeceğini ilerleyen dakikalarda ortaya çıkacak.

chpmmm.jpeg

Öte yandan seçimde divan başkanlığını İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu'nun yapacağı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.