CHP Menemen'den Aydın Pehlivan'a: Seyrek'ten sonra Emiralem'e gözünü dikti!

CHP Menemen'den Aydın Pehlivan'a: Seyrek'ten sonra Emiralem'e gözünü dikti!

Menemen Belediyesi Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Emiralem'de bulunan taşınmazları satışa çıkardı. CHP Menemen'den yapılan açıklamada, "Seyrek arazilerini değerinin altına satan AKP'li vekil, şimdi de Emiralem arsalarına gözünü dikti" ifadeleri kullanıldı.

Menemen Belediyesi Başkan Vekili Aydın Pehlivan, taşınmaz satışlarına devam ediyor. Seyrek arazilerinin ardından Emiralem'de konut imarlı 6 parselin satışa çıkarılmasına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menemen İlçe Başkanlığı tepki gösterdi.

406408346-669125718702051-8732000025394250079-n.jpg

CHP Menemen İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

"Kura ile göreve geldikten sonra taşınmaz satışlarıyla gündemden düşmeyen AKP'li Başkan Vekili Aydın Pehlivan bir satış kararına daha imza attı. Seyrek arazilerini parsel parsel değerinin altına satan AKP'li Vekil, şimdi de Emiralem arsalarına gözünü dikti.

AKP'li Pehlivan, Menemen Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan Emiralem’deki konut imarlı 6 parseli 529 milyon TL’den satışa çıkardı. Seyrek arazi satışları için verdiğimiz mücadeleyi daha da büyütecek ve Emiralem taşınmazlarının satışına karşı bu savruk düzenin karşısında duracağız.

Menemen'in geleceğini har vurup harman savuran bu anlayışa geçit vermeyeceğiz. AKP'li yöneticilere buradan sesleniyoruz. Elinizi Menemen'in geleceğinden çekin!

Yerel seçimler öncesi giderayak Menemen'i satan bu zihniyete karşı tüm Menemen halkını ayağa kalkmaya ve bu mücadeleyi büyütmek için dayanışmaya çağırıyoruz."

ce483f5b-ce66-4d68-9164-d53127ed45bd-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.