"CHP Menemen’i uzaktan takip ediyor!" Arif Çayan yazdı...

"CHP Menemen’i uzaktan takip ediyor!" Arif Çayan yazdı...

"Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un, tepki çeken icraatları ve açıklamalarıyla, Menemen’i, Menemenliyi ortada bir seçim yokken, ikiye, üçe, dörde, beşe bölmüş durumda."

31 Mart yerel seçimlerinden sonra belediye başkanlığı koltuğuna oturan seçilmiş başkanlar,  seçim döneminde vatandaşa vaat ettikleri veya etmedikleri birçok şeyi planlamaya, projelendirmeye ve yapmaya başladı.

İzmirli bir seçmen olarak onlara teşekkür etmek gerekir mi düşünüyorum.

Zira onlar zaten biz bu işleri yapacağız diye bizler direk veya dolaylı olarak görüştüler, oyumuzu, onayımızı aldılar.

Biz o onayı vererek, yapacaklarınız için peşinen teşekkür ettik diye düşünüyorum.

Bu teşekkürü hak ettiklerini göstermeleri ise şimdilik onların problemleri, bir sonra ki yerel seçimde seçmen olarak bizim problemimiz.

Belediye Başkanlığı koltuğuna oturanlardan birisi var ki, yazılı ve görsel medya da, sosyal medyada tepki çeken işlere imza atarak başladı görevine.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy.

İzmir’den anladığım kadarıyla Belediye Başkanı Aksoy, kendi ekibi ve kendi çevresiyle, kendisinin dışında olanlar ve onun çevresindekilerle mücadele işine girmiş durumdu.

Yani hizmet etmek, en iyiyi ürütmek,  seçilmiş olmayı hak etmek, seçmeni dinlemek yerine, belediye başkanlığı masasının karşısına koyduğu insanlar ve çevrelerini dağıtmaya,  yok etmeye ve tabiri caizse ilçesinden çıkarmaya çalışması içinde.

Menemen’den birilerini çıkartmaya, çıkmaya gelecek kadar baskı kurmaya, bezdirmeye Belediye Başkanı olarak gücü yeter mi bilemem, ama ona oy vermiş veya vermemiş seçmenlerin olumsuz tepkisini bu yönlenmesiyle direk üzerine çekmiş durumda.

Sayın Başkan Aksoy, onu seçenlerin kendisine birilerine saldırma ve intikam olma düşüncesiyle oy verdiğini sanıyor ve ona göre hareket ediyor.

Oysa seçmenlerin, nerede yaşarsa yaşasın seçtikleri yerel yönetim başkanından bekledikleri tek şey hizmet etmesi,  hayatı kolaylaştırması, yaşamı güzelleştirmesi.

Seçmenler, seçim döneminde, onu yıkacağım, bunu yok edeceğim, bunlara nefes aldırmayacağım diyen bir Serdar Aksoy’a eminim, kazanmak için aldığı oyun yarısını dahi vermezdi.

Hiçbir seçmen çatışma istemez, hiçbir seçmen sorun istemez, hiçbir seçmen intikam isteme.

Sadece hizmet ister, güzellik ister,  rahatlık ister.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un, tepki çeken icraatları ve açıklamalarıyla, Menemen’i,  Menemenliyi ortada bir seçim yokken, ikiye, üçe, dörde, beşe bölmüş durumda.

CHP Menemen’i uzaktan takip ediyor!

CHP Genel Merkezi veya CHP İzmir İl Başkanlığı bu durumu uzaktan izlemeye daha ne kadar devam eder, Aksoy’un Menemenlilerin sabrının daha ne kadar zorlamasını bekler onu da zamanla görürüz.

Kesin olan ise, bu uzaktan izlemede kalırsa bedeli CHP için Menemen’de, 2023’de çok sert olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum