CHP, Ödemiş'te Kılıçdaroğlu'nun seçim ofisini açtı

CHP, Ödemiş'te Kılıçdaroğlu'nun seçim ofisini açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kiraz’da verdiği seçim startını Ödemiş ve Bayındır’da devam ettiriyor.

CHP İzmir İl Başkanlığı, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde aday gösterilen milletvekilleriyle birlikte seçim startını verdi.

Dün Kiraz’dan başlayan çalışmalar, bugün Ödemiş ve Bayındır’da devam ediyor.

368e2363-bd18-47cf-8e32-2219ba570e89-w.webp

Çalışmalarda milletvekili adayları, CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, milletvekilleri ve belediye başkanları da yer alıyor.

Ödemiş’te seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren heyet, vatandaşlarla da bir ar aya geliyor.

ftgp18dwiaewtrl.jpg

İl Başkanı Aslanoğlu, açılışta yaptığı konuşmada “Aslında var olan gerçeği hepimiz biliyoruz. Bizleri birbirimizden ayırmak istiyorlar, toplumu kamplaştırmak istiyorlar, şucu bucu diye bizleri bölmek istiyorlar. Ama toplumun birleşmeye ihtiyacı var. Toplumun kucaklaşmaya ihtiyacı var. Bizler önce altı parti yan yana geldik, ortak politikalar konusunda netleştik, kucaklaştık şimdi sizlerle kucaklaşmaya geldik, tüm bu toplumla kucaklaşmaya geldik. Bugün kadınlarımızla, gençlerimizle, çiftçilerimizle, esnafımızla buluşmaya geldik” dedi.

ftgp18bwiaaztox.jpg

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise şunları aktardı; “Gerçekten olağanüstü güzel memlekette bu olağanüstü coğrafyada hep birlikte çok daha güler yüzle sağlıkla, huzurla yaşayabileceğimiz bir geleceğin eşiğindeyiz. Çok az kaldı. Göreceksiniz bir şey değişecek her şey değişecek. Rica ediyorum bizi iktidarın belediyesi yapın.”

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi. CHP Heyeti, açılışın ardından ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.