CHP: Oy Hırsızlığının Temeli Atılıyor

CHP: Oy Hırsızlığının Temeli Atılıyor

CHP adına açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger: Bir evet operasyonu yapılıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger'den çok sert açıklama. 1 milyon geçersiz oy olduğunu söyleyen Aksünger, sandık başından ayrılmama çağrısı yaparak, 'Hiçbir arkadaşımız seçim kurulundan sonuçlar alınana kadar terk etmesin' talimatını verdi. 

Aksünger'in konuşmasından satır başları.

'Tercih yazılacak yere evet mührü vermiş hakimler savcılar var, yüzde 37'ye kadar itiraz edeceğimiz sandık var. Şu anda YSK'da devletin güdümünde olduğu için empoze etmeye çalışıyor. Anadolu Ajansı komple manipüle üzerine kurulmuş durumda. Seçim bitmiş gibi gösteriyorlar, hiçkimse ayrılmasın sandık başından. 2.5 milyon bizim gözümüzde sıkıntılı oy var. Şu anda Ankara'da yüzde 69 açılmış durumda sandıklar. 

Bu tamamen AA'nın manipülasyonu. Biz YSK'nın verilerini online görüyoruz, 45 dakika veri aktarmadılar. Bizim sistemimiz ayaktayken, YSK'nın sistemi göçtü. Şekil ve içerik olarak Güneydoğu'da yüzde 50'sinde problem var. Müşahitler zorla çıkartıldı, ıslak imzalarda problemler var, atılan oylarda problemler var. İstanbul, Ankara ve İzmir'de önde olacaksınız ve siz 'Evet'in kazandığını söyleyeceksiniz. Şu anda oy hırsızlığının temeli atılıyor.'

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.