CHP Selçuk'ta yerel seçim çalışmaları tam gaz!

CHP Selçuk'ta yerel seçim çalışmaları tam gaz!

İzmir'de CHP Selçuk İlçe Başkanlığı, yerel seçimler için saha çalışmalarına başlarken, CHP Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, esnaf ve vatandaşlarla buluştu, sıkıntılarını dinledi.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, geçtiğimiz günlerde partisinin yenilenen ilçe yönetiminin devir teslim töreninde çağrı yapmış, yerel seçim çalışmaları için startı vermişti. Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer ile sık sık bir araya gelerek çalışma planı hazırlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, saha çalışmalarına başladı. Partisinin yönetimi, kadın ve gençlik kollarının üyeleri ile birlikte mahalle mahalle bir dizi ziyaretlerde bulunan Onbaşıoğlu, vatandaşların isteklerini dinleyerek talepleri not aldı. Köy meydanlarında bulunan kahvehanelerdeki vatandaşlar ile sohbet eden İpek Onbaşıoğlu, ilçede kurulan halk pazarlarını da gezdi, ekonomik krizin pazarcı esnafa nasıl yansıdığı konusunda bilgiler aldı.

aw067070-01.jpg

"HER KURUM VE KURULUŞ İLE ORTAK HAREKET ETMEYE ÖZEN GÖSTERECEĞİZ"

Partisinin üyeleriyle merkez mahalle muhtarlarını da ziyaret eden CHP Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, "Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına oluşturulan Tema hatıra ormanına, CHP Efes Selçuk İlçe Başkanlığı olarak muhtarlarımız adına fidan bağışında bulunduk. Ardından Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Çiftçi Malları Koruma Başkanlığını ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda, CHP Efes Selçuk İlçe Başkanlığı olarak her kurum ve kuruluş ile ortak hareket etmeye özen göstereceğiz" dedi.

aw067070-06.jpg

Yapılan ziyaret sırasında; esnafın maliyet artışları karşısındaki ayakta durma çabasını, vatandaşın enflasyon karşısındaki sıkıntısını gözlemlediklerini, bu konudaki çözüm yollarını konuştuklarını belirten İpek Onbaşıoğlu, şöyle devam etti:

"Halkın enflasyon altında ezildiği, üreticinin üretiminin sürdürülebilirliğinin sekteye uğradığı bu günlerde; halkın, üreticinin ve esnafın şikayet ve taleplerine çözüm üretmeye çalışacağız. Vatandaşlarımızın ekonomik yönden düze çıkması adına elimizden geleni yapacağız."

aw067070-02.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.