CHP Torbalı için kimlerin adı geçiyor?

CHP Torbalı için kimlerin adı geçiyor?

CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın’ın geçtiğimiz hafta görevden alınmasının ardından ilçeye atanacak geçici başkan için parti kulislerinde 4 ismin öne çıktığı ve Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in bu isimlerden ikisine sıcak baktığı öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın, geçtiğimiz hafta İl Yönetimi tarafından görevden alınmıştı. Günaydın’ın görevden alınma gerekçesi olarak Torbalı Belediye Başkanı seçiminin ardından 2 meclis üyesinin istifa etmesiyle başlayan süreçten itibaren “ilçeyi yönetmediği” iddia edilmişti.

Erol Günaydın’ın görevden alınmasının ardından ilçeyi seçime götürecek olan geçici başkanının kim olacağı konuşulmaya başlandı.

Kulislerde 4 İsim Konuşuluyor

Edinilen bilgiye göre; parti kulislerinde atama için 4 ismin öne çıktığı öğrenildi. İlçeye yapılacak atama için öne çıkan ilk isimlerin Torbalı Belediyesi CHP’li meclis üyesi Yıldırım Baytekin ve geçmiş dönem meclis parti sözcüsü İbrahim Özer olduğu ifade edilirken Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in iki isme sıcak baktığı belirtildi.

chp-bayrak.jpg

Adaylık için kulislerde adı geçen bir diğer isimin de Özkan Yıldız olduğu öğrenilirken Yıldız’ın göreve sıcak bakmadığı iddia edildi. İlçeye atanacak geçici başkanlık için adı geçen son ismin ise Torbalı Kent Konseyi Başkanı Sefer İpekli’nin desteklediği Levent Şenyüz olduğu belirtilirken Şenyüz’ün atanma şansının düşük olduğu öne sürüldü.

Öte yandan; kulislerden edinilen bilgilere göre; tüm adayların önüne çıkan ismin Yıldırım Baytekin olduğu ve partililerin Baytekin’in atanmasına kesin gözüyle baktığı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.