CHP Urla Teşkilatı, vatandaşın sorunlarını dinledi

CHP Urla Teşkilatı, vatandaşın sorunlarını dinledi

CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi ve partisinin çözüm önerilerini anlattı.

Nilda Altın Okay- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur'un ev sahipliğinde öbek örgütlenme modeli çalışması gerçekleştirildi. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in katılımıyla ilçe teşkilatı örgütlenme toplantısı yapıldı. Toplantıda gerçekleştirilecek çalışmalara ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

298102133-10159562589523292-2940489186497348702-n.jpg

Başkan Özbadur, toplantıya ilişkin paylaşımında "CHP İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyemiz ve İzmir Milletvekilimiz Sevda Erdan Kılıç, İlçe Örgütümüz, Meclis Üyelerimiz, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız ile birlikte öbek örgütlenme modeli toplantımızı gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

fzzdmogwiaa0qai.jpg

Ardından Başkan Özbadur ve Milletvekili Erdan Kılıç, Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin Balıklıova işletmesini ziyaret ettiler. Kılıç, ziyarete ilişkin paylaşımında "Öbek çalışması için geldiğimiz Urla Balıklıova’da esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek hal hatır ettik. Türkiye’nin sorunu ortak. Aş yok, iş yok, dert çok! Sorunun çözümü değişim. İlçe Başkanımız Hakan Özbadur, örgütümüz ve meclis üyelerimizle birlikte Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin Balıklıova işletmesini ziyaret ettik. Kadınlar ürettikçe Türkiye kazanacak..." ifadelerine yer verildi.

fzyo9voxkaeiqxl.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.