CHP Urla'da Sınıfta Kaldı

CHP Urla'da Sınıfta Kaldı

Önder Şengüler yazdı; CHP Urla'da Sınıfta Kaldı

Türkiye’de FETÖ iltisakı sebebi ile Kayyum tarafından yönetilen tek Belediye konumunda olan Urla’da Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yılı yapılan etkinlikler ile kutlandı. Cuma günü çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlikler , Cumartesi günü Kaymakamlık Makamında tebriklerin kabulü , Urla Stadyumunda yapılan gösteriler , araç konvoyları , fener alayı ve Cumhuriyet Bayramı konserleri ile son buldu. Kayyum yönetimi Cumhuriyet Bayramına yakışır bir şekilde tüm etkinlikleri hiçbir siyasi obje kullanmadan gerçekleştirdi.

whatsapp-image-2022-10-31-at-11-49-01-4.jpeg

Cumartesi günü yapılan bir etkinlik ise beni şaşkına çevirdi. Chp Urla ilçe örgütü yaklaşık 30 kişi ile paralel Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinliği gerçekleştirdi. Chp ilçe örgütü kayyum , dolayısı ile Devlet’in gerçekleştirdiği törenleri protesto ederek kendileri çelenk ve kutlama etkinliği gerçekleştirdi. Bu Chp’li yöneticiler yıllardır Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini Hükümet kutlamıyor diye asparagas haberler ile kendi seçmenlerini kandırıyorlardı. Şimdi Belediye Yönetimi Kayyum’da , kutlamalar son yıllardaki en iyi kutlama törenlerine dönüştü ancak Chp Urla İlçe Örgütü bu durumu da protesto ederek paralel kutlama programı gerçekleştirdi.

whatsapp-image-2022-10-31-at-11-49-01-3.jpeg

Chp’nin bu paralel işler merakı okyanus ötesindeki paralelci yapıdan bir talimat mıdır? Bunu bilemeyiz! ancak bu Paralel işler merakı Chp’nin kendi seçmenine bir hakarettir.

Urla Stadyumunda toplanan 3.000 kişinin içinde Chp seçmeni vardı ancak Chp İlçe örgütü ortada yoktu.

Fener Alayında toplanan 1.000 kişinin içinde Chp seçmeni vardı ancak Chp İlçe Örgütü ortada yoktu.

Urla Cumhuriyet Meydanında yapılan Cumhuriyet Konserinde toplanan 3.000 kişinin içinde Chp Seçmeni vardı ancak Chp Urla İlçe örgütü ortada yoktu.

whatsapp-image-2022-10-31-at-11-49-01-2.jpeg

Urla sokakların da Urla Belediye’si araçları sabahtan akşama kadar İzmir Marşı çalıyordu ancak Chp İlçe Örgütü yine ortada yoktu. Bizler anladık ki Chp’yi İzmir’in dağlarında çiçek açması da ilgilendirmiyor. Ancak biz yine de hep beraber diyoruz ki “İzmir'in dağlarında çiçekler açar, yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa” Çünkü Chp İlçe Örgütünü Mustafa Kemal Atatürk de ilgilendirmiyor , bunu yaşadık gördük.

Urla Meydanın da Urla Belediyesi tarafından organize edilen konser de Tarkan’dan şıkıdım şıkıdım , Gülşen’den Namus , Ragga Oktay’dan çikolata kız , Mansur Ark’tan sana demedim mi , Burak Kut’tan Benimle Oynama şarkılarını tüm Urla Halkı dinliyordu ancak Chp Urla İlçe Örgütü yine ortalarda yoktu.

Chp Urla’da sınıfta kaldı. Urla Halkının önüne koydukları ve 28.000 seçmenin oy verdiği Belediye Başkanları FETÖ’cü çıktı. Urla Halkının güvenip verdiği 28.000 oy’a sahip çıkamadılar. Urla Halkı’nı törenlerde , kutlamalarda yalnız bıraktılar, kendilerine paralel kutlama törenleri düzenlediler. Sanata ve sanatçıya saygı dediler , konsere gelmediler. Atatürk’e saygı dediler , stadyumda törenlere gelmediler. Halkımıza saygı dediler , fener alayına gelmediler.

whatsapp-image-2022-10-31-at-11-49-01-1.jpeg

Chp bu Ülkeyi , Halk’ı kutuplaştıran partidir. Chp insan ayırımı yapan partidir. Chp ATATÜRK üzerinden siyasi hesaplar yapan partidir. Chp bu Ülke’de Terör uzantılı Siyasi partiler ile kapı ardında pazarlık yapan partidir. Chp Urla’da 2018 seçimlerinde ‘her evden bir oy hdp’ye diyen’ Partidir.

Türkiye Cumhuiyeti'nin CHP sorunu vardır...

Cumhuriyetimizin 99. Yılını kutlamanın verdiği onur ve gurur ile Türkiye Yüzyıl'ında görüşmek üzere...

Kalın sağlıcakla…

whatsapp-image-2022-10-31-at-11-49-01.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.