CHP vekil adaylarıyla ilk saha çalışmasına Kiraz'dan başlıyor

CHP vekil adaylarıyla ilk saha çalışmasına Kiraz'dan başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nde İzmir listelerinin kesinleşmesiyle birlikte yarın ilçelerde yoğun saha çalışmaları başlıyor.

MEDYA EGE- CHP İzmir Örgütü yarından itibaren seçim çalışmaları kapsamında sahaya iniyor. Her iki bölgenin adaylarıyla yapılacak çalışmalar yarın İzmir’de CHP’nin en düşük oy aldığı Kiraz Dokuzlar Mahallesi’nden başlayacak.

31 Mart yerel seçimleri sonucunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer, seçim öncesinde verdiği söz neticesinde ilk ziyaretini en düşük oyu aldığı yer olan Kiraz’ın Dokuzlar Mahallesi’ne gerçekleştirmişti.

soyer-en-dusuk-oy-aldigi-kiraz-ilcesi-dokuzlar-mahallesini-ziyaret-etti.jpg

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Arslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla başlayacak seçim çalışmasına her iki bölgenin de milletvekili adayları katılım gösterecek.

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından hazırlanan program çerçevesinde adayların ikinci durağı 13 veya 14 Nisan tarihlerinde Kadifekale veya Limontepe’ye olacak. Gerçekleşecek ziyaretlerde Millet İttifakı’nın seçim vaatleri vatandaşlara anlatılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.