CHP vekilleri demokrasi ve adalet sözü verdi

CHP vekilleri demokrasi ve adalet sözü verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listelerinde yeniden aday gösterilerek milletvekili adayı olan Mahir Polat ve Ednan Arslan yayınladıkları mesajda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüme sözü verdi.

MEDYA EGE - CHP, milletvekili aday listelerini bugün Yüksek Seçim Kuruluna teslim etti. Listelerde bazı 27. dönem milletvekilleri 28. dönemde de aday gösterildi.

Listeye göre Ednan Arslan, Tuncay Özkan, Sevda Erdan Kılıç ve Murat Bakan birinci bölgeden, Mahir Polat ise ikinci bölgeden aday gösterildi.

mahir.jpg

Mahir Polat, yeniden aday gösterilmesine ilişkin sosyal medya hesabından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir fotoğrafını paylaşarak Türkiye'de demokrasinin yeniden kurulmasının önemine değindi. Polat şunları aktardı: "İnsanımızı dünyanın diğer ülkelerindeki insanlarla rekabet edebilecek hale getirecek olan, birinci sınıf demokrasiye kavuşturacak olan ve adaleti her anlamda hakim kılacak bir iktidarın mücadelesini verecek bir dönemde tekrar vekil adayı olmak benim için onur verici. Bu yolu yürürken başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağımızı biliyorum ve memleketimizin 2. yüzyılında demokrasi ile bu ülkenin topraklarını taçlandıracağımıza inancım tam. Sahalarda görüşmek üzere."

ednan.jpg

Ednan Arslan ise Kılıçdaroğlu önderliğinde çalışmaya devam edeceğine işaret ettiği mesajında "Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde, Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılında 28. dönemde de adaletin ve bilimin ışığında, yarının Türkiye'si için çalışmaya devam edeceğiz. #SanaSöz yine baharlar gelecek" ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.