CHP’de bir kurultay çağrısı daha

CHP’de bir kurultay çağrısı daha

CHP'nin 30'dan fazla il teşkilatı Genel Merkez'e yönelik 'kurultay' çağrısında bulunmuş ve Muharrem İnce'yi desteklediklerini açıklamışlardı.

Son olarak Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da Ankara'ya 'kurultaya gidilmeli' diye mesaj gönderdi. Başkan Kesimoğlu Muharrem İnce'ye destek verdiğini duyurdu.

mehmet-siyam-iha_16_9_1530941385.jpg
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP ‘de yaşanan kurultay tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı. Kesimoğlu, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Muharrem İnce ‘ye destek verdi. Kesimoğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Görüyorum ki sokaklarımız, tabanımız ve örgütümüz çok açık biçimde Sayın İnce’nin başarısı için kenetlenmiştir ve gelecek için çalışmak istemektedir. Bundan sonra Sayın Muharrem İnce ‘nin, Genel Başkan olarak daha iyi hamleler yapabilmesinin önünü açmak adına, Türkiye’de Muharrem İnce ‘ye %58 ile en çok desteği veren il Kırklareli’nin Belediye Başkanı olarak ben dahil, Kırklareli’li 5 kurultay delegemiz ve 1 YDK üyemizin kurultay için imzaları hazırdır.”

İşte Kesimoğlu’nun açıklamasının tam metni:

mesaj-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.