CHP'de ilçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor!

CHP'de ilçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor!

 CHP’de sonucu merakla beklenen Buca ilçe kongresi Şirinyer Düğün Salonu’nda gerçekleşiyor. Buca'da yapılan ilçe kongresine CHP İzmir İl Sekreteri Hacer Taş ile partililerin yakından tanıdığı Ali Hıdır Uludağ yarışıyor

Kongrede CHP İzmir İl Sekreteri Hacer Taş ile partililerin yakından tanıdığı Ali Hıdır Uludağ yarışacak. Taş’ı; Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel; Uludağ’ı, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, eski İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu destekliyor.

Adayların renkleri kırmızı ve mavi olarak belirlendi. Hacer Taş taraftarları kırmızı atkı takarken, Ali Hıdır Uludağ taraftarları mavi atkı takıyor. Salonda adayların fotoğraflarının yer aldığı yazılı afişler bulunuyor. Uludağ'ın fotoğrafının yer aldığı afişte' Buca'nın Birleştirici Gücü' yazısı bulunurken, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in seçim kampanyasında kullandığı 'Aşkla İzmir' sloganın olması da dikkat çekti. Taş'ın afişinde ise 'Devrimin ve Değişimin Rengi Kırmızı' sloganı yer aldı. Kongrede divan başkanlığına CHP İzmir eski Milletvekili Ahmet Ersin seçildi. Kongreye CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP İzmir İl başkanı Deniz Yücel, İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız, Buca belediye eski Başkanı Ercan Tatı, Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Bayraklı İlçe eski Başkanı Cemalettin Alper, Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan katıldı.

cb727dcb-23e5-42d7-bcfb-41df9c31770e.jpg

"Böyle heyecanlı ve inançlı bir ekiple olduğum için çok mutluyum" diyerek sözlerine başlayan İl Başkanı Deniz Yücel, "Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum çok onurlu ve değerli bir mücadele ediyorsunuz. 31 Mart yerel seçimlerinde zor bir süreç geçirdik. Başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmaz üzere adaylarımız ve üyelerimize karşı planlı ve sistemli bir müdahaleyle karşılaştık. CHP terör örgütleriyle işbirliği yaptı denildi. Önce dönüp aynaya kendilerine bakacaklar. OSLO görüşmelerini biz yapmadık, çadır mahkemelerini biz kurmadık. Seçimlerden bir gün önce terörist elebaşının mektubunu okutan ve sonrasında televizyon kanallarında yorumlatan biz değiliz. Yargıyı, emniyeti, TSK'yı, bürokrasiyi FETÖ'ye teslim ettiler ve 15 Temmuz darbe girişimini bize yaşattılar. Bütün bunların ardından yılmadık, usanmadık ve terör örgütleriyle mücadele ettik Hak, hukuk, adalet, mutlu azınlıklar değil mutlu bir toplum mücadelesi verdik. Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 50'sini CHP'li belediyeler yönetiyor. Bunda hepimizin katkısı var ama şunu da unutmamak lazım bu başarı ittifak siyasetinin başarısıdır. Geçmişte hangi partide hangi siyasi görüşte olursa olsun CHP ile aynı hassasiyeti gösteren kişilerin başarısıdır" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.