CHP’de ilçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor! 4 ilçede seçim var

CHP’de ilçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor! 4 ilçede seçim var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir'de ilçe kongreleri sürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir'de bugün Konak, Gaziemir, Kemalpaşa ve Menderes'te delegelerin önüne sandık konulacak. Delegeler ilçe başkanlarını, ilçe yönetimlerini ve il kongre delegelerini seçecek.

Dere Mesire Alanı Atatürk Salonu’nda yapılacak olan Kemalpaşa İlçe Kongresi^nde mevcut Başkan Mehmet Ayçil ile Ahmet Celil Balyeli yarışacak. Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı geçtiğimiz günlerde, “İki adaya da eşit mesafedayim. Ben tarafsızım. Kim başkan seçilirse o benim ilçe başkanımdır” diyerek tarafsızlığını ilan etmişti. 

Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Konak İlçe Kongresi Belediye Başkanı Abdül Batur’un açık desteğini alan mevcut Başkan Çağrı Gruşçu ile muhalefetin adayı Ahmet Karadağ ilçe başkanı olabilmek için yarışacak.

Gaziemir İlçe Kongresi ise Ahmet Taner Kışlalı Spor Salon’nda başlayacak kongre iki adaylı gerçekleşecek. Örgütün adayı mevcut Başkan Kasım Özkan ile Belediye Başkanı Halil Arda’nın desteklediği öne sürülen Ali Rıza Türkmen ilçe başkanlığı görevi için yarışacak.

Menderes Kongre Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Menderes İlçe Kongresi'nde son dakika bir sürpriz olmazsa mevcut Başkan Gizem Candan tek aday olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.