CHP'den ayrılan Öncel'den Başkan adayı Kırkpınar'a destek: Gerçekten Bayraklı'yı düşünüyor!

CHP'den ayrılan Öncel'den Başkan adayı Kırkpınar'a destek: Gerçekten Bayraklı'yı düşünüyor!

CHP Bayraklı Belediye başkan aday adayı olan ve daha sonra partisinden istifa eden Murat Haluk Öncel, Cumhur ittifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar'a destek verdi.

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Bayraklı Belediye Başkan aday adayı olan ve daha sonra partisinden istifa eden Murat Haluk Öncel'i ziyaret etti. Kırkpınar, “Kendisi Bayraklı için projeleri, hayalleri olan bir büyüğümüz. Cumhuriyet Halk Partili ama kendisinin Bayraklı için kişiliği onun da önünde” dedi.

ioslj.png

"ADAY OLAMAMAK HİÇ UMURUMDA DEĞİL"

Öncel ise, “İzmir için çok önemli ve kritik bir seçim yapabiliriz. Sevgili adayımız Bilal Kırkpınar Bayraklı'nın bir evladı. Beni ziyaret etti ona sorduğum bir soru vardı; beni ikna edebilir misin? Ben Bayraklı için hayalleri olan birisiydim. Ben de Bayraklı'ya hizmet aşkıyla yanıp sönen bir kişiliğim. Ama maalesef aday olamadım. Aday olamamak hiç umurumda değil. Benden daha iyi bu hizmeti yapabileceğine inandığım birisine de oy verebileceğimi söylemiştim. Adayımız geldi ziyaretlerinde beni ikna etti. Samimiyetiyle içtenliğiyle halkçı kimliğiyle Bayraklı'nın gerçek evladı olması kimliği ile beni ikna etti. Projelerini, yapmak istediklerini anlattılar” dedi.

''HİZMET ETMEK İSTİYOR''

Öncel, şunları söyledi: “Yapmak istediklerinin hiçbirinde siyasi görüş yoktu. Sadece ve sadece Bayraklı'ya hizmet etme görüşü vardı. Benim bütün hayallerimi kendi hayaliymiş gibi anlattı. Bunu da kanıtladı. İnandırdı. Sevgili Bilal Kırkpınar'a inandım. Gerçekten Bayraklı'yı düşünüyor. Hizmet etmek istiyor. Ben de bu hizmet etmek isteyen kardeşimizin bu sayısı, bu mücadelesine katkı sağlamak için ona destek olma kararı aldım. Beni seven, benim varlığımı beğenen ve benim siyasi mücadelemi çok iyi bilen arkadaşlara buradan çağrı yapmak istiyorum. Biz siyasi partileri seçmiyoruz, belediye başkanlığı yapsınlar diye. Biz kişileri seçiyoruz. Biz liyakatlı, donanımlı, bu işi en iyi yapabilecek, belediyeyi en iyi yönetebilecek, belediyede vatandaşına en iyi hizmet getirebilecek adayları seçiyoruz. Bilal Kırkpınar'ı destek açıklamamı sizlere yapıyorum ve sizlerin de destek olmasını bekliyorum. Kendisi hiçbirimizin yüzünü kara çıkarmayacağına emin olduğum, beni ikna eden bir arkadaşımız. Ona başarılar diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.