CHP'den Bahçeli'ye flaş çağrı!

CHP'den Bahçeli'ye flaş çağrı!

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çağrıda bulunarak "Bizi güvenmiyorlarsa getirsinler önergeyi gerekirse çekimser kalırız" diye konuştu.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak açıklamalarda bulundu. 

CHP'li Öztrak, Bahçeli'nin 'FETÖ'nün siyasi ayağı' açıklamalarına yanıt olarak "Kendilerinin bir çoğunluk problemi yok. Bize güvenmiyorlarsa gerekirse çekimser kalırız. Getirsinler şu önergeyi, görelim bakalım Cumhur İttifakı içinde birbirlerine olan bağlılıkları ne kadarmış" ifadelerini kullandı.
 
Öztrak, "Bir tek FETÖ'nün siyasi ayağı ortada yok. Bunun bir an önce ortaya çıkarılması gerekiyor. Sayın Bahçeli anlayabildiğimiz kadarıyla bunun sıkıntısını görüyor. Getirsinler kendi önergelerini, samimilerse bunu araştırsınlar" dedi. 

Öztrak'ın konuşmasından satır başları;

İçinde bulunduğumuz coğrafya son 10 yılda çok yoruldu. CHP olarak çözüm önerimiz belli. Bölgenin sorunlarını bölge ülkeleri çözmeli diyoruz. Ortadoğu Barış ve İşbirliği Teşkilatı kurulmalıdır. Ortadoğuda kalıcı barışın sağlanması için elimizden geleni yapacağız.
 
LİBYA

Putin Türkiye'ye geldi, bir de baktık ki Erdoğan arabuluculuğa soyunmuş, bizim söylediğimiz yere gelmiş. Doğru noktaya gelebilmek için illa ki Putin'le görüşmek mi gerekiyordu? Akıl size Putin'den gelince sus pus kabul ediyorsunuz, biz muhalefet olarak aynı şeyleri söylediğimizde ağzınıza geleni söylüyorsunuz. Saray kibiri bırakıp muhalefetin sesini dinlese ülke karlı çıkar.

Erdoğan'ın fır dönme siyaseti partisinin de başını döndürmeye başladı. Zavallılar dün ak dediklerine, bugün kara demek zorunda kalıyorlar. Gercekgundem.com'da yer alan habere göre Öztrak şöyle devam etti; Kimin ne dediği, ne yaptığı belli değil. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. İstikrar artacak denilerek millete dayatılan ucube tek adam rejiminde artık tutarlı tek bir söz yok.

FİLTRE YASASI

Millet kendisine zarar verecek filtre düzenlemesine karşı çıkınca AK Parti genel başkanı bu yasayı veto etti. Kendisini kurtarmak için milletvekillerini açığa düşürdü. AK Partili vekiller veto nedeniyle genel başkanlarını tebrik için sıraya girdiler. O zaman daha önce neden olumlu oy verdiniz?

Devletle parti arasındaki sınır tamamen ortadan kalktı. Bürokrasi çalışmıyor. Sanırsınız devlet aile şirketi. Ziraat bankası perakende iş yapan bir şirkete 20 milyon lira kredi vermiş, şirket sonra konkordato ilan etmiş. Nasıl banka yönetmek bu?

TÜBİTAK'IN KANAL İSTANBUL YORUMU

TÜBİTAK'ın ÇED raporu eleştirisini genel başkanımız kamuoyu ile paylaştı. TÜBİTAK'ın görüşünde elektronik imza da var ıslak imza da. TÜBİTAK kendi yazdığı görüşünü inkar etmek zorunda kaldı. Başına hayvanat bahçesinden yönetici atanan, şimdi de attığı imzanın arkasında duramayan bir kurum ülkemizin  bilim ve teknoloji politikalarına nasıl yön verecek?

İktidara geldiğimizde Kanal İstanbul için yapılan harcamalar karşılığında tek bir kuruş ödemeyeceğiz. Bu projeye teklif verecek yandaş müteahhitler ve yandaş kurumlar hesaplarını şimdiden doğru düzgün yapsınlar.

Bu ülkenin gerçek gündemi ekonomidir, genç işsizlerdir, madde bağımlılığıdır, mutfaktaki boş tenceredir. Vatandaşın tenceresinde bugün et değil dert kaynıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.