CHP'den flaş karar! Başkanlar için yasa geliyor!

CHP'den flaş karar! Başkanlar için yasa geliyor!

CHP'li Belediye Başkanlarının yaptığı, belediye şirketinden de maaş alması ve birinci dereceden yakınını belediye şirketinde yüksek maaşla görevlendirmesiyle devam eden olayların ardından gözler Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'ne çevrildi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i Genel Merkez’de makamında kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili bilgi aldıktan sonra tepkisini dile getirdi. Başkan Yücel’in Cuma günü saat 16.30’da İzmir Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç toplantı salonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP’li 24 belediye başkanının katılımıyla bir toplantı yapacağı öğrenildi. Başkan Yücel'in kamuoyuna yansıyan konuyu ele alacağı ve belediye başkanlarına uyarılarda bulunacağı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurmaylarına talimat vererek, belediye başkanlarının yönetim kurulu başkanlığını yaptığı iştiraklerden huzur hakkı adı altında para alması ve birinci derece yakınlarının hem belediye hem de belediye şirketlerinde görevlendirilmesinin önüne geçen bir yasal düzenleme yapılmasını istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.