CHP'den Lütfü Türkkan hakkında flaş açıklama

CHP'den Lütfü Türkkan hakkında flaş açıklama

Öztrak, Bingöl'de gerilim yaşadığı yurttaşa küfreden ve tepkiler sonrası İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa eden Lütfü Türkkan hakkında açıklama yaptı.

Gerilim yaşadığı yurttaşa küfreden ve tepkiler sonrası İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa eden Lütfü Türkkan'ın yerine geçen isim Erhan Usta oldu. Yaşanan olay Türkiye gündemine otururken CHP Sözcüsü Faik Öztrak konu hakkında açıklama yaptı.

Faik Öztrak'ın açıklaması şöyle oldu:

Bu işte ağır bir provokasyon olduğu açık. İzmir'de yaşayan bir vatandaş kalkıyor Meral Hanım'ın gezisi için oraya geliyor. Bu hayatın olağan akışına uyan bir durum değil. Daha önce sayın Akşener'e yönelik Rize'de gerçekleşen provokasyon akıllarda. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söyledikleri de akıllarda. Şehit cenazesinde sayın genel başkanımıza yapılan link girişimini Erdoğan'ın nasıl grubunda gösterdiği seyrettirdiği de akıllarda.

780x411-chpli-faik-oztrak-2000li-yillarda-skandal-hamleleri-ile-ekonomik-krize-boyle-davetiye-cikardi-1590864104334.jpeg

Bu çirkin saldırıyı nasıl sahiplendiği de akıllarda. Anlaşılan Erdoğan milletin sorunlarına çözüm üretemedikçe bu tür yöntemlere daha sık başvuracak. Artık hepimizin bu tür provokasyonlara karşı daha çok dikkatli olması gerek. Konu ile ilgili süreç İYİ Parti'de yürümektedir. Kendilerinin takdiriyle gerekenler de yapılmaktadır. Ama burada şu soruyu sormak istiyorum: Provokasyonla ilgili herhangi bir soruşturma açmış mıdır? Aynı provokasyon Erdoğan'a karşı yapılmış olsaydı ne olurdu? Saray da şurekası da şimdi dört koldan istifa diye bağırıyorlar. İnsan merak ediyor: Erdoğan terörist başına sayın, şehitlerimize kelle, şehit babasına karakteri bozuk derken, kendisini eleştiren şehit anasını 4 yıl hapis istemiyle yargılatırken, çiftçimize ananı da al git derken neden bu duyarlılığı görmedik?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.