CHP'li Arslan, "Yollar uzun, CHP iktidarı çok yakın"

CHP'li Arslan, "Yollar uzun, CHP iktidarı çok yakın"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Ednan Arslan, "Yollar uzun, CHP iktidarı çok yakın" dedi.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi, IPU Türk Grubu Üyesi, TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak ve CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ile birlikte Anadolu’yu karış karış dolaşıyor.

fezksrtxwaqwprm.jpg

Ednan Arslan, Erdoğan Toprak ve Çetin Arık, Kayseri, Gaziantep, Urfa ve Diyarbakır'ı ziyaret edecek. İlk durakları Kayseri olan vekiller, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

fezksrux0aendmx.jpg
Sosyal medyadan açıklamada bulunan CHP'li Arslan, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkemizin geleceği için yurt çapında çalmadık kapı bırakmayacağız. Sayın Bakanımız Erdoğan Toprak ile dört ilimizi kapsayan programımızda Kayseri, Gaziantep, Urfa ve Diyarbakır için yollardayız. Yollar uzun, CHP iktidarı çok yakın" ifadelerini belirtti.

fezksr0wyaqvjms.jpg
Ziyarete dair açıklama yapan Erdoğan Toprak, "Kayseri İl Başkanlığımızda gerçekleştirdiğimiz basın toplantısında halkımızın gündemindeki acil sorunlar ile ilgili görüş ve değerlendirmelerimizi dile getirdik. İl Başkanımız Ümit Özer'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.