CHP'li Aslanoğlu’ndan Başkan Engin'e ziyaret

CHP'li Aslanoğlu’ndan Başkan Engin'e ziyaret

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’i hastanede ziyaret etti.

Başkan Engin’in son durumu hakkında bilgi veren Aslanoğlu ziyareti sırasında, daha önce de Engin’in ailesiyle görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak Engin ile görüştürdü.

Aslanoğlu ziyaret ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin’in yaşadığı ani rahatsızlık sevenleri olarak hepimizi korkutmuştu. Kendisini bugün tedavisinin süreceği hastanede ziyaret ettim. Sağlık durumu da morali de gayet iyi. Kendisiyle sohbet ettik. Yaşadığı rahatsızlıkta kendisini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve İzmirlilere teşekkürlerini iletti. Sayın başkanımızın durumu gayet iyi. Tedavisinin kısa sürede tamamlanmasını ve sağlıklı bir şekilde aramıza dönmesini bekliyoruz.

Ziyaretim esnasında Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradım, genel başkanımız belediye başkanımızın kendisine de geçmiş olsun dileklerini iletti, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Sayın Genel Başkanımız zaten olayın gerçekleşmesinin ardından Engin ailesini arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Ancak belediye başkanımız tedbir amaçlı uyutulduğu için kendisiyle görüşmesi mümkün olamamıştı. Sayın belediye başkanımıza, ailesine ve tüm sevenlerine bir kez daha geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.

202383103854240.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.